Tarihçi - Yazar Koray Kamacı; "Rus Büyükelçi suikastinin aydınlanması için Fetö'nün Emniyet İmamı Osman Hilmi Özdil'in üzerine gidilmelidir"
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazetemiz köşe yazarlarından tarihçi - yazar Koray Kamacı, Rus Büyükelçi suikastinin perde arkası konusunda ilginç tespitlerde bulunduğu ifadesiyle açıkça üzerine gidilmesi gereken o kilit adamı açıkladı.
Kamacı bu haftaki "Türkiye'nin Natocu Ekip ile imtihanı"  başlıklı makalesinde devletin ilgili birimlerine ipucu teşkil edebilir önemli bilgilerde bulundu. 

Natocu/Gladyo güçlerinin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunları ve Türkiye'nin izlediği karşı politikaları değerlendiren yazısının, Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov’ yapılan suikastin irdelendiği bölümünde;
"..Bu suikastta emir yurt dışından, bilgi ve belge ise yurt içinden verilmiştir.  15 Temmuz’dan bu yana, Emniyet imamı olan  'Kozanlı Ömer' kod adlı "Osman Hilmi Özdil"e daha birkaç gün önce yakalama kararı verilmişti. Ekibine daha geçenlerde operasyon yapılmıştı. Bu kişinin hala emniyette organize ettiği ve kripto olarak görev yapan adamları var. Bunlar Rus elçi suikastı gibi pek çok eylemi koşulsuz olarak yerine getirebilecek 'Haşhaşi suikastçısı' şeklinde beklemedeler. Dolayısı ile özellikle Rus elçisi suikastı konusunda bu Kozanlı Ömer denen şahısın üstüne daha çok gidilmelidir. Kurdukları hücre yapılanması iyi deşifre edilmelidir. Bu yapılmadan tam manası ile doğru ve yerinde netice almak mümkün değildir. Umarım bu dikkatimi duyan veya dikkate alanlar da vardır. Unutmayın tarihteki Hasan Sabbah öldü ama onun izinden gidenler hain planlarına hala devam ediyor. Haşhaşi suikastçileri hala içimizdeler. Melikşah’ın en yakınına kadar adam sokup gizleyenler ile şimdikilerin hiçbir farkı yoktur.." şeklinde açıklamalar yaptı..


KORAY KAMACI'NIN BU YAZISININ TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN;
AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ..  

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>http://www.bursaarena.com.tr/turkiyenin-natocu-ekip-ile-imtihani-makale,391.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.