İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Barındırma talimatı Kobani, eylem talimatı Münbiç, saklanma talimatı Kamışlı’dan

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısının şüphelisi Ahlam Albashir hakkında, "İstiklal’deki saldırıda teröristin Kobanili tekstilcinin evinde barındırılması talimatı Kobani’den, Eylem talimatı Münbiç’ten, Saldırıdan sonra teröristin saklanması talimatı Kamışlı’dan!" diye yazdı.

Bakan Yardımcısı Çataklı, twitter hesabından Sözcü gazetesinin haberini paylaşarak, "Çarpıtarak korumaya çalışmayın Olayın faili PKK/PYD’dir" ifadesini kullandı ve İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısının şüphelisi Albashir hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Albashir'in evde barındırma, eylem ve eylem sonrası saklanma talimatlarının üç farklı bölgeden geldiğini söyleyen Çataklı, şöyle yazdı:

"Dezenformasyon haberini düzeltelim; İstiklal’deki saldırıda teröristin Kobanili tekstilcinin evinde barındırılması talimatı Kobani’den, Eylem talimatı Münbiç’ten, Saldırıdan sonra teröristin saklanması talimatı Kamışlı’dan! Çarpıtarak korumaya çalışmayın Olayın faili PKK/PYD’dir"

T24

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.