Akparti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli Cumhurbaşkanı Danışmanı oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Akparti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, sosyal medya hesabından; AKP Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomiden sorumlu başdanışmanlığı görevine getirildiğini açıkladı.

Kılıç bu paylaşımında; "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanlığına getirilen milletvekilimiz Şaban Dişli'ye başarılar diliyorum. Yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı olsun" mesajını paylaştı.

Daha önce Recep Tayyip Erdoğan'dan bahsederek "Allah benim ömrümü alıp Ona versin"  sözleriyle kamuoyunda dikkat çeken Şaban Dişli, Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde de başdanışmanlığını yapmıştı.

Yine kardeşi Mehmet Dişli'nin de 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle FETÖ'nün "Yurtta Sulh Cihanda Sulh Konseyi Üyesi" olmaktan tutuklu bulunduğu da bilinmektedir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.