"Türkiye’yi Irak’ta İstemeyen Asıl Güç İngiltere’dir"
Gazetemiz köşe yazarlarından tarihçi yazar Koray Kamacı ;

"Türkiye’yi Irak’ta İstemeyen Asıl Güç İngiltere’dir" dedi. Açıklamalarını;
     
"Bugün Irak'ta yaşananlarda sesi çıkmayan ama her olayda mutlaka olan İngiltere, Türkiye'yi Irak'ta istemiyor. İngiltere kolluk kuvveti gibi hareket eden ABD de Irak’ta son zamanlarda bilinçli bir operasyon yaptırtıyor. İngiltere Musul konusunda 1926 Ankara Anlaşmasından dolayı sessiz kalıyor. Halbuki Türkiye'nin bu anlaşmadaki Garantörlük hakkını bal gibi biliyor." şeklinde sürdürerek;


"Zamanında Kıbrıs’taki Türkiye’nin Garantörlük hakkı nasıl İngiltere’nin işine gelmiyorsa bugün de Musul’da Türkiye’nin Garantörlük hakkı işine gelmiyor. Özellikle Mondros Ateşkes anlaşmasının 7. Maddesine göre bir oldu bitti ile Musul’u işgal eden İngiltere, burada Lozan’dan beri Türkiye’ye karşı mücadele ederek Türkiye’nin elinden almak için her yolu denemiş ve denemeye devam etmektedir... dedi.
 
Musul ve Kerkük’teki Türk varlığı orada Türkmen kardeşlerimize bilinçli bir şekilde uygulanan soykırım ve diğer yaptırımlarla yok sayılmaya çalışılıyor. Türkiye artık Uluslararası arena da söz dinleyen değil söz söyleyen bir ülke olunca, başta İngiltere ve Küresel kaoscular deyim yerindeyse tutuştu. Türkiye Irak’ta Musul ve Kerkük’te yaşayan Türkmenlerin her daim hamisi ve destekçisi olmaya devam etmelidir. Oradaki Türkmen varlığı Türkiye’nin geçmişten gelen derin kökleri ve gücüdür. "Küreselciler ne kadar yukarıdaysa, Türkiye o kadar derindedir.. Türkiye’nin bölgedeki derin köklerinin uyanma vakti gelmiştir. Unutmayalım ki İmparatorluklar kuran bir Milletin, güçlü bir Devlete sahip olması batılı büyük Devletlerce istenmemekte ve endişe edilmektedir."
   
Kamacı İngilizler hakkındaki günümüzde çok kişinin aklına getirmediği bu analizi yaparken devamla;
"İngiliz oyununu anlamak için Tarihin tozlu sayfalarına bakmak lazımdır. İngiliz derin devletinin Ülkelerin içinde yuvalandıkları kaos hücreleri iyi analiz edilmelidir. Bunlar deşifre edilmelidir. İngiliz Derin Devleti'nin ağına düşenler ve hizmet edenler iyi deşifre edilmelidir. Üst Aklın piyonları önemli!!!  Ayrıca Küreselcilerin beyin takımının üssü olan İngiltere'nin Türkiye'deki yeni hamlelerine dikkat etmeliyiz.  İngiltere'nin içindeki derin mekanizma Ortadoğu'da, Yeni dizayn peşinde... Türkiye bu noktada kilit konumda..!
Gün her ne olursa olsun Türk-İslam Dünyasının sancaktarlığını ve komutanlığını yapma günüdür…"
tespitlerinde bulundu. 

Anahtar Kelimeler:
KORAY KAMACI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Deniz 8 yıl önce

Koray hocam yüreğinize sağlık. İngiltere her taşın altında sen varsın. Bütün dünya biliyor herkes sessiz kalıyor. Türkiye her zaman mazlumun yanında zalimin karşısında olacaktır

Avatar
Ahmet 8 yıl önce

Agzina saglik hocam bekliyip gorucez