Dünyayı yöneten zengin ailelerin ve onların kontrollerindeki örgütler, sivil toplum kuruluşlarının istediği şey “Dünya Nüfusunu Azaltmak”. Bu projelerin sahipleri Küreselciler olurken, bunların karşısında Hıristiyanların Evanjelist Tarikatı yer alıyor. Evanjelistler ise “Tanrıyı Kıyamete” zorlayarak Hz İsa’nın gökten inişini bekliyorlar. Böylece Hz İsa geri gelip Tanrının Krallığını kuracak ve dünya üzerinde 1000 yıllık bir Altın Barış Dönemi başlamış olacak. Bu noktada iki grupta dünya nüfusunu azaltmak istiyorlar.

Küreselciler Corona pandemisinden sonra başka bir biyolojik silahı piyasaya sürmek istiyorlar. Hıristiyan Evanjelistler ise "Armageddon Savaşı"nı başlatarak kafirlerle yani Müslümanlarla savaşacaklar. Böylece yeni dünya düzeni kurulmuş olacak. Bu Komplo Teorilerine ister inanın ister inanmayın ama 2030 yılına kadar bazı planlar devreye sokuluyor. Bunlardan bir tanesi de yeni bir salgın başlatma planı oluyor.

DSÖ Mayıs ayından bu yana yeni bir salgının çıkacağında ve tehlikeli olacağından bahsediyor. Böyle dünya halklarını devletlerini psikolojik olarak hazırlamış oluyorlar. DSÖ’den geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan açıklamaya dikkat etmemiz gerekiyor.

YENİ SALGIN TEHLİKESİ

İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlenen Dünya Sağlık Asamblesi forumunda konuşan DSÖ Başkanı Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, başka bir halk sağlığı krizi tehdidinin yolda olduğunu ve buna karşı şimdiden hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), tüm ülkeleri Koronavirüs'ten bile ölümcül bir hastalığa karşı hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.

"Yeni hastalık ve ölüm dalgalarına neden olan başka bir varyantın ortaya çıkma tehdidi devam ediyor" diyen DSÖ Başkanı, "Bu kutuyu böyle yoldan aşağı tekmeleyemeyiz. Meseleyi erteleyemeyiz. Bir sonraki salgın kapıyı çaldığında kararlı ve toplu bir şekilde yanıt vermeye hazır olmalıyız” ifadelerini kullandı. Dünya Sağlık Örgütü: Pandemi nedeniyle yüz milyonlarca yaşam yılı kaybedildi

"Kıyamet günü varyantı ortaya çıkabilir"

Ghebreyesus'a göre daha da ölümcül potansiyele sahip başka bir patojenin ortaya çıkma tehdidi oldukça yüksek. 2018'de DSÖ, halk sağlığı için en büyük riski oluşturan dokuz öncelikli hastalık listesi belirlemişti. Korona türü virüsler tedavi eksikliği veya bir pandemiye neden olma yetenekleri nedeniyle en riskli tür olarak kabul ediliyor.

Ghebreyesus, koronavirüs pandemisinin en karanlık günlerinin tarihe geçmesine rağmen, dünyayı başlı başına değiştirme gücüne sahip bir "kıyamet günü varyantı"nın hala ortaya çıkabileceğini iddia etti ve en tehlikeli patojenleri tespit etmek ve "izlemek için yeni bir küresel plan ortaya koyulmalı" dedi.

ABD'DE 3’LÜ SALGIN

ABD’de uzmanlar, Kovid-19’un artık hafif belirtiler göstermesi nedeniyle soğuk algınlığı veya alerjiden ayırt edilmesinin zorlaştığını belirterek, üçlü salgın uyarısında bulundu. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), bu kış ABD’de Kovid-19, grip ve RSV (Respiratuar Sinsityal Virüs) üçlü salgınının meydana gelebileceğini açıkladı.

Üçlü salgın uyarısı! Soğuk algınlığıyla Kovid-19 karışıyor

Pandemiden en fazla etkilenen kentlerden New York’taki Mount Sinai hastane ağının acil tıp operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Dr. Erick Eiting, şu anda gördüğü hemen her Kovid-19 hastasının “gerçekten hafif semptomlara” sahip olduğunu söyledi. Eiting, “Hastaların, Kovid-19’a yakalandığını bilmemizin tek yolu, onları test ediyor olmamızdı. Artık daha önce gördüğümüz tipik semptomlarla karşılaşmıyoruz” dedi. RSV, astım veya polen alerjisinde olduğu gibi çok fazla burun tıkanıklığı, hapşırma, genellikle de hafif bir boğaz ağrısının görüldüğünü belirten Eiting, Kovid-19’un ayrıca ateşe, baş ağrısına, yorgunluğa ve öksürüğe de neden olabildiğini ancak bu belirtilerin giderek az görüldüğünü ifade etti.

VAKA ARTIYOR AMA ÖLÜM SAYISI AZ’

Resmi veriler, ABD genelinde, Kovid-19 nedeniyle hastaneye kaldırılan kişilerin 2 Eylül’e kadar olan son haftada yaklaşık yüzde 9 arttığını gösteriyor. Şu anda ABD’de her hafta yaklaşık 18.800 kişide Kovid-19 tespit edilirken, bu da günde 2.700 vakaya denk geliyor. Ancak yükselişe rağmen aşıların etkisi ve daha önce virüse yakalananların bağışıklık geliştirmesiyle ölüm oranlarının düşük olduğu belirtildi.

Sonuçta insanlar yaşamlarına devam ederken, bir takım zenginler bizim kaderimiz ile ilgili ölümcül kararlar alıyorlar. Devletler ise bu konuyu hiç gündeme getirmiyorlar. Sadece bir avuç gazeteci-yazar yazıp çiziyorlar ama bir hareket yok. İnsanlık tehlikeler içinde yaşamaya devam edecek. Gözüken durum budur. Biz buna "kıyamet planları" diyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.