1957 Yılında dönemin ABD Başkanı Eisehower 2000 yılında "Dünya nüfusunun artacağını ve dünya kaynaklarının buna yetmeyeceğini" düşünerek Jason Kardeşler adlı örgüte çözüm projeleri hazırlaması için emir verdi. David Rockefeller’ın başında olduğu bu örgüt, planları yaptı.

Plan: Yeraltı Kentleri yapmak. Bu kentlere ise seçilmiş insanları toplamaktı. Toplum içindeki bilim adamlarından meslek grupları ve zenginlerin seçilmesi hedeflendi. Dünya üzerinde kalanlar ise savaşlar, salgın hastalıklar, doğal afetlerle ve bir nükleer savaş ile yok edilirler.

Plan: Yine yeraltı şehirleri kurmak ve seçilmişler orada olurken, projeleri geliştirip Ay, Mars gibi gezegenlerde koloniler oluşturmaktı.

Bu planlar Avrupa Ülkeleri ve Rusya’ya sunuldu. Rusya ikinci planı kabul etti. Bugün Çin de bu plana dahil oldu.

Dünya için bir plan dahilinde nüfus azaltılması için durmadan savaşların çıkması ve pandemilerin başlatılması gerekiyordu. 11 Eylül 2001'de de düğmeye basılmış oldu.

11 Eylül’ün perde arkasında ABD’deki derin örgütlerin bulunduğu ve onların üyelerinin de devletin üst makamlarında oturdukları biliniyordu.

Bu noktada Ticari sembol olan İkiz Kulelerin yolcu uçakları ile vurularak yıkılmasının mümkün olmadığını bilim kanıtlamıştı. Uçaklar bu dev çelik yığınlarına çarptığında ortaya çıkan sıcaklık en fazla 3500 derece olurken, çeliğin erime sıcaklığının 5500 derece olduğu biliniyordu. O zaman nasıl birkaç dakika içinde yıkılıverdiler dersek, ABD'deki patlayıcılarla yıkılan binaları hatırlatırım.

Pentagon’a çarpan uçağın herhangi bir parçası bulunmazken, "oranın uçak yerine bir füze ile vurulduğu" çevredeki kamera görüntüleri ile tespit edilince, o görüntüler FBI tarafından toplatıldı.

Uçakların yön bulma cihazları kapatılıyor ve bunlar kalktıkları havaalanlarından önce New York’u bulacaklar, sonra da ikiz kuleleri vuracaklar.

Arap Teröristler 19 kişi olarak ne çabuk açıklandı bilinmiyor. Olaydan günler önce New York’a İngiltere’den gelen bir Arap gümrükte şüphe üzerine sorguya alınıyor. Arap ise verdiği ifade de arkadaşlarıyla birlikte yolcu uçaklarını kaçıracaklarını ve bunlarla ikiz kulelere çarparak onları yıkacaklarını söyler. Bu durum FBI’a bildirilir. FBI ise gelenin iddialarını saçma olduğunu söyler "sınır dışı edin" der.

11 Eylül 2001 günü İkiz Kuleler’de çalışan 4 bine yakın Yahudi iş insanı o gün işe gelmediler. Çünkü MOSSAD, böyle bir terör olayının olacağını CIA’ya bildirmişti ve haliyle kendi iş insanlarını da uyardı.

Dönemin ABD Başkanı oğul Bush şaşkınlık içinde ne yapacağını şaşırdı. Sonrasında ise suç Usame Bin Ladin’in üzerine atıldı. Afganistan’a savaş ilan edildi. Günah Keçisi olarak belirlenen Ladin bahane edilerek Afganistan'a girildi. Taliban yıkıldı. Sonrasında çekilirken ülkeyi yeniden Taliban’a teslim ettiler.

Afganistan’dan sonraki hedef Irak oldu. 2003 Mart ayında Irak işgal edildi. Biyolojik ve Kimyasal Silah yapıyor denilen Saddam devrildi. Irak’ta 1,5 milyon insan öldü. Halk perişan oldu. 7-8 milyon kişi evlerinden oldu. Ülke harabeye döndü. Obama Başkan olunca çekildiler. Savaş nedenlerinin ise "boş" olduğu görüldü.

ABD'NİN EN ÖNEMLİ SİMGE YAPILARI HEDEFTİ

11 Eylül raporuna göre 1999'un başlarında, 11 Eylül saldırılarının organizatörü Halid Şeyh Muhammed, ABD'ye yapılacak bir saldırıda uçakları silah olarak kullanmak için Usame bin Ladin'den onay almıştı. 1999 Baharında Afganistan'ın Kandahar kentinde El Kaide tarafından düzenlenen bir toplantıda Şeyh Muhammed, Beyaz Saray, Pentagon, Kongre Binası ve Dünya Ticaret Merkezi'nin de dahil olduğu hedefleri Usama Bin Ladin’e sunmuştu.

ABD, hedeflerinin bir listesini oluşturmak için Bin Ladin ve bir başka El Kaide lideri Muhammed Atef ile görüştü. Ticaret Merkezi. Bu hedefler ABD’nin en önemli simge yapıları arasında yer alıyordu. Bin Ladinin istediği Pentagon ve Beyaz Saraydı. Dördüncü uçak nereyi vuracaktı?

Şeyh Muhammed, 2003 yılında Pakistan'da düzenlenen bir baskın sırasında tutuklandı ve sorgusunda, Bin Ladin'in Beyaz Saray'ı ve Pentagon'u yok etmek ve Dünya Ticaret Merkezi'ni vurmak istediğini, tüm işbirlikçilerinin ise Kongre Binası'nı vurmak istediğini söyledi. Muhammed, "Herkes Kongre Binası konusunda hemfikirdi. Ancak Bin Ladin, Pentagon ve Beyaz Saray'ın vurulmasından yanaydı" dedi.

Bu ifadelerden yıllar öce 1980 Yılında İsrail’i ziyaret eden Pentagon Danışmanı David Evans, MOSSAD’ın 17 yıl Başkanlığını yapan İvi Zmir ile görüşmüştü. Dünya’da neler olacak diye sordu. Zmir ona, seçimleri Regan’ın kazanacağını, İran’daki ABD’lilerin serbest bırakılacağını, Mısır Devlet Başkanı Enver Sedat’ın Radikaller tarafından suikast sonucu öldürüleceğini söyledi.

Evans ona Terör ABD’ye gelir mi? diye sordu. Zmir şöyle cevap verdi: “Terör ABD’ye gelir ve ekonomik simgeleriniz olan İkiz Kuleleri vurur” dedi. Tarih 1980'dir..

Biz ne diyoruz, dünyayı planladılar ve o planları uyguluyorlar.

2030 Yılına kadar da Ay ve Mars’ta koloniler kurulup, seçilmiş insanlar oraya yerleşecekler. Bunları küçümseyenlere tavsiyem, ilgili kitapları okuyup araştırsınlar. Dünya ve İnsanlık ile oynuyorlar..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.