Akaryakıta zam üstüne zam! LPG'nin fiyatı 49 kuruş arttı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Otogaza (LPG) 49 kuruş zam yapıldı. Böylece Ekim ayında 93 kuruş artan LPG’ye 49 kuruş daha zam eklendi. Zamlı fiyatların bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacağı belirtildi.

Uluslararası fiyatlar ve dolar/TL kurundaki yükseliş nedeniyle akaryakıttaki fiyat artışı devam ediyor. Otogaz fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 49 kuruş zam yapıldı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasının (EPGİS)’in yapmış olduğu duyuruya göre, en son 20 Ekim’de 22 kuruş zam yapılan otogazın birim fiyatı 49 kuruş zamlandı. Zamlı fiyatların bu gece yarısı 00.00’dan itibaren pompaya yansıyacağı bildirildi.

LPG’NİN ZAMLI YENİ FİYATLARI

İstanbul’da 6,10-6,18 liradan satılan otogaz fiyatı zam sonrasında 6,59-6,67 liraya çıkacak. Otogaz fiyatı, Ankara’da 6,74, İzmir’de 6,53 liraya çıkacak.

LPG OTO GAZIN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

49 kuruşluk zammın ardından İstanbul’da 6.14 liradan satılan oto gazın fiyatı 6.63’ye çıkacakken, oto gazın litresi Ankara’da 6.17’den 6.66’ya, İzmir’de ise 6.03’ten 6.52’ye yükselecek.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.