Medya Okulu’nun konuğu, Ersin Çelik

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Medya Okulu’, Görükle Gençlik Merkezi’nde bu hafta Yeni Şafak Gazetesi Dijital Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik’i ağırladı.

Değişen dünya düzeni içerisinde gelişmeleri doğru okuyabilmek, yorumlayabilmek ve medyaya ilgi duyan gençlerin vizyonuna katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ‘Medya Okulu’na bu hafta Gazeteci Ersin Çelik konuk oldu. Programın bir kısmına, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı.

Yeni Şafak Gazetesi Dijital Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, katılımcılara, dijital dünyadaki gelişime paralel olarak medya sektöründeki değişimi anlattı. Günümüzde dizüstü bilgisayarların küçülüp ekran olarak ceplere girdiğini hatırlatan Çelik, böylelikle hareket hâlinde iken iş görme gibi bir çalışma kültürünün geliştiğini vurguladı. Çelik, bilgi ve mesleki tecrübelerini aktardığı gençlerin sorularını da cevaplandırdı. Çelik, 'Medya Okulu'na konuk olmanın mutluluğunu ifade ederken, gençler de keyifli söyleşinin ardından medyaya artık daha farklı bir gözle bakacak olmanın heyecanını yaşadı.

Programın sonunda Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bayhan tarafından Gazeteci Çelik’e teşekkür plaketi takdim edildi. Program, hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Anahtar Kelimeler:
BBBMedya OkuluErsin Çelik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.