Erbakan Vakfından ahd-e vefa..

Bursa Erbakan Vakfı Kadın Kolları Yüksek İhtisas Hastanesi’ne tekerlekli sandalye bağışı yaptı. 

Bir süre önce kermes çalışmasını gerçekleştiren Bursa Erbakan Vakfı kadın kolları elde ettikleri gelir ile çeşitli bağışlar gerçekleştiriyor. 
Yapılan bağışlardan birisi de eski Şevket Yılmaz Hastanesi’ne tekerlekli sandalye bağışı oldu. Hastane temelini merhum başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın atmış olduğu eski ismiyle Şevket Yılmaz yeni ismiyle Yüksek İhtisas Hastanesi yapılan kermes neticesinde elde edilen gelirlerden bir bağış ayrılması oldukça anlamlıydı. Teslimat esnasında oldukça duygusal anlar yaşandı. 

Tekerlekli sandalyelerin teslimatı Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Soner Cander memnuniyetlerini dile getiren bir konuşma yaptı.
“Erbakan hocamız ülkemiz için çok büyük bir değerdi,” dedi. Teslimatta, Kadın Kolları il başkanı Ayşenur Aslan ve başkan yardımcısı Kadriye  Bilir Sayın hazır bulundular. Ayrıca Erbakan Vakfı Bursa Teşkilat Başkanı Hasan Karabulut, Halkla İlişkiler Komisyonu Üyesi Rüstem Sevinç, Hanım Kolları Komisyonu Üyesi Adnan Vatansever, İl yönetim Kurulu üyesi Şükrü Sayın’da iştirak ettiler. Kadın Kolları Başkanı Ayşenur Aslan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. “Erbakan Vakfı olarak gücümüz nispetinde yanınızda olacağız, sizin de bizim çalışmalarımıza katkı sağlamanızı talep ediyoruz”, dedi.
Erbakan Vakfı Bursa Teşkilat başkanı Hasan karabulut, Erbakan Vakfı’nın misyonunu anlattı. “Milli Görüş fikriyatının gelecek nesillere özüyle anlatılması noktasında kurulmuş bütün siyasi oluşumlara aynı mesafede olan bir vakıfız, Erbakan Vakfı yanlışın yerine doğrunun, zararlının yerine faydalının, kötünün yerine iyinin, haksızlığın yerine adaletin tesis edilmesi çalışmalarında bulunan bir kurumdur”, dedi. Erbakan Hoca’nın Bursa’mıza kazandırdıklarına da örnekler verdi. “Yakın ve uzak çevre yolu, İnegöl ve Pilot sanayi siteleri, Ovaakça Termik Santrali, içerisinde bulunduğumuz Bursa’mızın güzide hastanesi birer örnektir”, dedi.  Daha sonra, Merhum Erbakan Hocanın ve tüm şehitlerin ruhları için bir Fatiha okundu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.