CAN PULAK yazdı: "Olmayan Para Zenginliği"

Merkez Bankası rezervleri 142 milyar doları aşarak son zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış. Güzel bir haber bu… Güzel ama gerçek ekonomistler farklı şeyler söylüyorlar. Onlara göre de rezervde para yok, hatta eksi 39 milyar dolardaymışız.

Neye inanacağımızı şaşırdık. Şeffaf, sözüne güvenilir bir yönetim olsa mesele yok. Ama her konuda pembe tablolar çizen, farklı şeyler söyleyen, hatta bizleri böyle varlıklı bir ülkede yaşadığımıza dair şüpheye düşüren bir yönetimle yaşıyoruz yıllardır. Paramız var mı yok mu bilemiyoruz. Gelirlere, harcamalara, trafikteki araçlara, lokantalara, mağazalara bakarsanız, bir kesimde para fışkırıyor gibi. Zaten devlet lüks ve şatafatlı yaşamı ile saçıp duruyor paraları. Seçim geldi ya, bol keseden habire arttırıyor maaşları.

Yazının devamı için tıklayınız

Anahtar Kelimeler:
Can Pulak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.