Bursa Arena E'Gazete
2017-09-24 14:52:43

Metafizik istihbarat üzerine ropörtaj

KÜRŞAD BERKKAN

24 Eylül 2017, 14:52

Cinler Alemi üzerine pek çok kişi ile röportajlar yaptık.
Son dönemlerde ise yaptığı çalışmalar ile ön plana çıkan bir isim ile Hakan Kenan Hoca ile bir röportaj gerçekleştireceğiz. Kendisi özellikle ismine "Metafizik İstihbarat"
dediği yöntem ile kişiler üzerindeki büyüleri, cin musallatlarını, yıldız düşüklüğünü bulabildiğini iddia ettiği gibi, Türkiye ve Dünya üzerindeki pek çok siyasi olayı da ön görülerde bulunarak bilebiliyor. Daha fazla sözü uzatmadan röportajımıza geçelim;
Kürşad BERKKAN: Hakan bey, kimsiniz, bu işe nasıl başladınız vesaire gibi konular ile vakit kaybetmek istemiyorum ama şöyle kısaca bir kaç kelime ile toparlarsanız sevinirim.
Hakan KENAN: Tamam o zaman bende hiç uzatmadan kısaca cevaplamaya çalışayım. 1981 doğumluyum ve 14 yaşımda metafizik alem ile tanıştım. Musallat gibi değil ama bazı cinlerin bizi ziyaret etmesiyle başlayan süreç var. Kendimi geliştirmek adına Tunus'un "Mehdiye" bölgesinde ve Türkiye'de Madam Novarti'den eğitimler aldım. Şimdi de bir çok konu da danışanlarıma şifa bulmaları adına vesile olmaya çalışıyorum rabbim şifa nasip ederse tabi.
Kürşad BERKKAN: Pekala, o zaman Cinler ile devam edelim, bir çok kişiye sordum size de sormak istiyorum. Nedir bu Cinlerin mahiyeti? Neyden yaratılmışlardır? Kur'an Dumansız Ateş diyor da, nedir bu dumansız ateş ?
Hakan KENAN: Evet Kur'an'da Hicr suresi ve Rahman suresinde "Onları dumansız ateşten yarattık" diyor. O dumansız ateş nedir bunu teknolojik cihazlarla ateşin kimyasına bakılarak araştırma yapmak lazım. Ama ben şöyle söyleyim elektromanyetik sinyal gibi düşünün, yani bir elektrik akımı kısa devre yaptığında hani evlerimizde dahi küçük kıvılcımlar oluşur. İşte cin dediğiniz varlıklar aslında bu tür bir enerjidir bilinçli bir enerjidir.
Kürşad BERKKAN: Enerjinin bilinçli hale gelmesini nasıl açıklarsınız? Sizin cinleriniz hiç bu konu da bilgi veriyor mu ?
Hakan KENAN: 
Sizinle şuan konuşuyoruz, sizin bir bedeniniz var benimde var, bu odanın içerisinde bulunan her şey de fiziki birer madde, ama bunların özüne indiğinizde hepsi atom ve elektrondan oluşmuş şeyler. Yani aslında sizde atomsunuz bende atomum. Atom nedir? Enerjidir. Dolayısı ile enerjinin bilinçli hale gelmesi bilimsel olarak da mümkündür.
Kürşad BERKKAN: Metafizik istihbarat konusunda neler söyleyebilirsiniz ?
Hakan KENAN: Aslında Metafizik istihbarat Hz.Süleyman döneminden beri kullanılan bir yöntem. Hz. Süleymanın cinleri kullandığını artık hepimiz biliyoruz. Hz. Musa, Hz.İsa Hz. Muhammed dönemlerinde de kullanılmıştır. Dünya'da ise 1940'lardan sonra Yahudi hahamların İsrail istihbaratı Mossad'a yardım etmesi ile başlayan süreçte ikinci olarak eski Rusya yani Sovyetler Birliği istihbarat örgütü KGB büyük ölçüde varlıkları kullanarak istihbarat yapmıştır. Daha sonra ise kitleleri kontrol altına almak için 1970'lerde ABD istihbaratı CIA metafizik varlıkları kullanmaya başlamıştır. Türk istihbaratı kullanıyor mu, ne kadar kullanıyor bilemiyoruz tabi
Kürşad BERKKAN: Bazı tahminleriniz doğru çıkıyor, Rus büyükelçiye suikast gibi veya yılbaşı gecesi Reina'ya yapılan saldırı gibi veya eski içişleri bakanı Efkan Ala'nın görevden istifa edeceği gibi.
Hakan KENAN: Bakın bundan yıllar önce Turgut Özal'ın yardımcısı Yalçın Kocak açıklamıştı ABD'den Nasa uzmanı gelip Türkiye'de bir cinci hocadan uzayda bozulan uyduların tamiri cinleri kullanmak istediğini söylüyor. Ve astronotlar ile haberleşmek içinde yine cinleri kullanmak istiyorlar. Şimdi ABD gibi bir ülke bunu kavrayabiliyor ise demek ki bazı konularda cinler insanlara yardımcı olabilir. Bir teröristin bazı bilgileri bizim elimize geçtiğinde biz gerekli çalışmayı yapabiliriz. Kendi varlıklarımızı araştırmak için gönderiyoruz. Arama motoru gibi düşünün, saldırganın ismini yazıyorsunuz ve çıkan sonuçlardan doğru olanı bulmaya çalışıyorsunuz. Biz şuanda sizinle inşaAllah bir ekip oluşturduk ve bir vatandaş olarak, vatandaşlık görevi olarak Reina saldırganının yerini metafizik istihbarat ile bulmaya çalışıyoruz. Bakın yılbaşı gecesi için bir çok defa söylemiştim. Saldırı olacak çok dikkatli olunması gerekir demiştim. Gerçekten de tam yılbaşı gecesi saldırı oldu ve halen saldırıyı yapanlar kayıp. Son olarak şunu söyleyim, metafizik varlıklar teröristlerin bulunması noktasında kullanılabilir. Tüm dünya istihbaratları bu konuya yatırımlar yapıyorlar. Artık Türkiye daha güçlü bir ülke bu konuda da ciddi araştırmalar yapılmalıdır.
Kürşad BERKKAN: Şahsi olarak ben dünya dışı yaşama oldukça önem veren birisiyim, Cinleriniz ile hiç bu konuda görüşme yaptınız mı ? Acaba evrende bir tek biz mi varız yoksa başka varlıklar da var mı?
Hakan KENAN: Evet, bu konuyu bende merak etmiş ve sormuştum. Ancak bu konular bir bakıma onların aleminden bizim aleme geçmesi sır olarak kabul edilen konular!
Kürşad BERKKAN: Nasıl yani ? Anlatmak mı istemiyorlar ?
Hakan KENAN: Cinler alemi çok farklıdır, yani nasıl ki insanları istihbarat örgütleri, izler, dinler, takip eder, her cini de izleyen, dinleyen, takip eden bir sistem vardır. Gereğinden fazla bilgiyi insan alemine taşıdıklarında cezalandırılırlar. Uzaylılar konusuna gelince uzaylı olarak düşünmeyelim ama bizden başka uygarlıklar olduğunu söylüyorlar.
Kürşad BERKKAN: Hangi gezegendelermiş peki ?
Hakan KENAN: O konu da ayrıntı yok ama şunu söyleyebilirim. Dünya'nın uydusu olan Ay'da yaratıklar, Mars'da ise bize benzeyen insan gibi varlıklar olduğunu Cinlerimden duymuştum.
Kürşad BERKKAN: Ay deyince haliyle benim alanıma girmiş oldunuz. Ay konusunda çok spekülasyon var. Amerika'lıların Ay'a gidip gitmediğini hiç sordunuz mu mesela ?
Hakan KENAN: 
Hayır bunu hiç sormadım. Ama ben gittiklerini düşünüyorum. Bence burada şunu sormamız lazım. Amerika'lılar Ay'a evet gittiler de, ne zaman gittiler.
Kursad BERKKAN: Nasıl yani ? Ne demek istiyorsunuz ?
Hakan KENAN: Amerika'lılar aslında tüm dünyayı Ay konusunda kandırdılar. Çok şey gizliyorlar. Ay'a ilk giden Amerikalılar değil Rusya'dır. Ancak bu konulara çok girmek istemiyorum, cinler konusundan devam edelim isterseniz.
Kürşad BERKKAN: Pekala nasıl isterseniz. Cinler konusunda o zaman biraz üst boyuttan başlayalım. Ahir zamanda Deccal'in geleceği ve cinlerin büyük bir kısmının ona tabi olacağı söyleniyor siz ne düşünüyorsunuz ?
Hakan KENAN: Evet bunu bizde duyduk. Cinler aleminde de böyle bir söylenti var. Deccal zaten beklenen bir yaratık ve Şeytan'a hizmet edeceğine göre Şeytan'da cinlerin soyundan olacağına göre Deccal'in Cinler ile birlik olacağını söyleyebiliriz. Hatta bakın şöyle söyleyim Cinlerin padişahlarından Deccal için hazırlanan ordular da var.
Kürşad BERKKAN: Nasıl yani ? Deccal'e tabi olacak Cin orduları mı var diyorsunuz ?
Hakan KENAN:  Tabi ki, aynı şekilde Mehdi için hazırlık yapan Cin orduları da var.
Kürşad BERKKAN: Oldukça ilginç.. Peki Deccal'in yeri nerede bu konuda hiç bilgi veriyorlar mı ?
Hakan KENAN:
Bu konuda açıklama yapan cinler hemen öldürülürler açıklayamazlar. Az önce demiştim ya izlenir, dinlenirler ve yasak bilgiyi verdiklerinde öldürülürler. Fakat şunu söyleyim, sizin bir tv programınızı izlemiştim, orada Bermuda Şeytan Üçgeni yakınında bir ada var demiştiniz. Deccal'i merak edenler o adayı bulsunlar fazla ayrıntıya giremeyeceğim izin bu kadar.
Kürşad BERKKAN: Pekala, biz de çok ayrıntıya giremiyoruz sizde giremiyorsunuz ne olacak bu milletin hali bilemiyorum. Devam edelim. Siz cinlerle çalışıyorsunuz kimler size başvuruyor ?
Hakan KENAN:
Bizim uzmanlık alanımız aslında büyüler. Büyü yapılmış, mağdur olmuş insanlara vesile olmaya çalışıyoruz. Büyünün yerini kendi elimizle koymuş gibi buluyoruz. Hatta buna sizde bir kaç sefer şahit oldunuz.
Kürşad BERKKAN: Evet ! Oldukça ilginç, bunu canlı yayında da anlatmıştım. Peki ama bu nasıl oluyor, büyünün bozulması için illa büyü materyalini bulmak mı lazım ?
Hakan KENAN: Bakın Kur'an'da Felak ve Nas ayetleri neden indi? İşte bu yüzden indi. Cebrail aleyhisselam geldi büyünün yerini söyledi büyü bulundu ve peygamberimiz kurtuldu. Büyünün yerini bulan Cebrail metafizik bir varlıktı. Kuyudan büyüyü çıkaran ise insandı. Cinlerin ve insanların ortak çalışması ile kötülük yapanların şerlerinden kurtulmak mümkündür. İşte bizde aynen böyle çalışıyoruz. Yoksa insanlar yüzlerce hocaya gidip servet harcıyorlar bir kaç ay veya bir kaç sene rahatlıyor sonra yine hasta oluyorlar. Evet cinleri çıkaran hocalar var. Gerçekten takdir ediyorum ama büyünün yeri bulunmadan bu iş çözülmez maalesef. Çünkü kapı kapanmıyor ki evdeki hırsızı kovuyorsunuz ama kapınız açık yarın yine hırsız giriyor.
Kürşad BERKKAN: Peki siz büyü yapıyor musunuz ?
Hakan KENAN: Asla! Büyü dinimizce yasaklanmıştır, biz büyüleri bozuyoruz, büyü konusunda Türkiye'de inanılmaz bir talep var. Ne kadar talep olursa olsun biz bozmaya devam edeceğiz. Bu işi ücretli yapıyoruz ama emin olun piyasa da büyü bozmak için alınan fiyatların en düşüğünü alıyoruz. Çünkü bu bir uğraştır, emektir, emeğimizin karşılığını alıyoruz ama amacımızda insanlarımıza yardımcı olmak.
Kürşad BERKKAN: Başka neler yapıyorsunuz ?
Hakan KENAN: Bioenerji konusunda şunu söyleyim, ben uzaklara enerji gönderilmez diyorum, bunu dua ile karıştırıyorlar. İnsanda ki aura bedendir aslında bioenerji, siz karşıdakini aura bedeniniz ile sararsınız, yani sizdeki pozitif enerjiyi karşı tarafa gönderirsiniz, ondaki negatif enerjiyi yok edersiniz. O nedenle bioenerji seansları uygulayabiliyoruz ve bununla panik atak gibi, vajinusmus gibi, migren gibi rahatsızlıkların ortadan kalkmasına da vesile olmaya çalışıyoruz.
Kürşad BERKKAN: Eşler arasında ki sorunlara da yardımcı oluyorum diyorsunuz. Nasıl oluyor bu ?
Hakan KENAN:
Biliyorsunuz Kur'an'da ayettir diyor ki "Eşler arasını bozacak büyüler öğreniyorlardı" işte bu ayetten hareketle, kötü olan Cinler veya kötü niyetli insan büyücüler en başta aileleri yıkmak için eşlerin arasını bozuyorlar. Biz bu işlemi tersine çeviriyoruz. Gerek Bioenerji, gerek telkin yöntemi ve gerekse Cinlerimizin yardımı ile eşler arasında ki cinlerden veya büyüden kaynaklı husumetleri ortadan kaldırıyoruz ve psikolojik destek de sağlayarak eşler arasındaki sorunların giderilmesinde yardımcı oluyoruz. Sorunlar giderildikten sonra aralarının tekrar ısınması için ise bazı özel çalışmalar yapıyoruz.
Kürşad BERKKAN: Yıldız Düşüklüğü nedir ? Yıldız düşüklüğü tedavisi de yapıyorum diyorsunuz ?
Hakan KENAN:
Bu soruya çok sevindim. Türkiye'de maalesef büyü ile yıldız düşüklüğünü karıştırıyorlar. Neden biliyor musunuz? Yıldız düşüklüğü ile büyünün etkileri birbirine büyük ölçüde benziyor. Yıldızı düşük olan kişilerin pek çoğu, ailesinde olan büyüden dolayı etki altında kalıyor ve bu da tüm hayatına olumsuz olarak yansıyor. Kişinin kendisinde büyü yok, ama ailesinde var, ailede ki olumsuz gidişat kendisine de sirayet ediyor. Bizde bu olumsuzluğun kaynağını buluyoruz ve o negatifliği yani hayat çarkının işlemesini bozan dişliyi tamir ediyoruz.
Kürşad BERKKAN: Peki aslında video röportajda yapacağımız için yazılı röportajımızı çok fazla uzatmak istemiyorum. Biraz da video röportajda sorular sorarız. Son olarak insanlar size nereden ulaşacaklar ?
Hakan KENAN: Telefon numaramız her zaman açık, internet sitemizden de telefonumuza ulaşabilirler. www.hakankenanhoca.com veya www.astrocadde.com adreslerine girerlerse bize ulaşabilirler. Ancak danışanlarımıza şunu söylemek istiyorum. Gerçekten yoğun bir tempo ile çalışıyoruz ve sadece hasta bakımı da yapmıyoruz. Devletimizin bekası, milletimizin huzuru içinde çalışıyoruz. Umarım ne demek istediğimiz anlaşılmıştır. Bu yüzden danışanlarımız bize ulaşıp gerekli prosedürleri yerine getirdiğinde 3 gün içerisinde bizler kendilerine dönüş yapıyoruz. Sakince dönüşümüzü beklesinler, biz bilinçli olarak kimseyi mağdur etmeyiz. Bu vesile ile "bursaarena.com.tr" ailesine ve size de teşekkür ederiz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.