24. dakikada 2-0 yenik duruma düşen bir takımın hocası eli cebinde kenarda beklemez. Seni o halde gören sahadaki öğrencilerin de kafada maçı bitirir Hocam…

https://www.bursaspor.org.tr/data/haber/tff-1-lig-14-hafta-bursaspor-giresunspor_15ded179cda29e.jpgBirçok kez yazdım ilk haftalardaki enerjisi ve isteği yok Yalçın Koşukavak hocanın. Başka bir şey var, sanki hocanın bu kadar isteksiz olmasında. Varsa bir sorun çıkıp söylemeli. Yoksa yine çok geç kalacağız önlem almaya.

Eğer hocanın sorunu yoksa o zaman Başkan “vekili” Mesut Bey önlem almalı. Vekil dedim çünkü vekil gibi hareket ediyor. Hala "Başkan" olamadı kendisi. Başkalarının yönettiği de aşikâr gibi..

Önlem alınmadığı takdirde hiç düşünmek istemesek de süper lig treni kaçacak gibi gözüküyor. O zaman vay Bursaspor’un haline vay…

Maç 0-3 iken “Amatöre düşsen de terk eden ….olsun” tezarahutları filan da etkili olmuyor artık. Özellikle saha içinde ve kenarında olanların umurunda değil tribündeki adamın karşılıksız sevdası. Sonuna kadar destek konusunda her zaman Teksas Tribünü ile aynı fikirde olsak da tepki verilmesi gereken anda geç kalındığı için başımıza gelen ortada ve sonumuz TFF 1. Lig oldu. Yine geç kalırsak daha da kötü sonuçlarla karşılaşacağız.

Tepki derken her şey kuralına uygun olmalı tabii. Hakaret etmek tepki değildir. Kendi oyuncunu 25. dakikada ıslıklamak tepki değildir. Zaten dağılmış takımı daha çok dağıtmaktan başka bir işe yaramadığını uzun yıllardır gördük. Ama maç esnasında top ayağına gelen futbolcuyu ıslıklarsan, adam sezon sonuna kadar mücadele etmez, belki inadına takımı sabote dahi eder ve sezon sonunda hukuk kuralları içerisinde parasını da alır gider. İnan hiçbir kaybı olmaz hele ki bu 40 yaşına merdiven dayamış bir topçu ise bu saatten sonra hiçbir şey umurunda olmaz.

Bu sezon kendi evimizde ilk defa yenildik.

Çok şey kaybetmedik aslında zirve yarışında. Şimdi birlik zamanı kalan maçlarda yine en büyük favori BURSASPOR olacaktır. Bunun bilinciyle sahada ve tribünde yer almak lazım.

Son sözüm yine Başkan Koltuğunda oturan Mesut Mestan Bey’e olacak;

FİFA’da bekleyen ve ileride ceza alabileceğimiz dosyalar ve kulübün gidişatı hakkında, keza alacak-verecek hakkında ne zaman net bir bilgi paylaşacak, merak içinde bekleniyor. Bekleyen ve bunu dile getirenlerden biri de Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş; geçtiğimiz günlerde başkana “şeffaf olması” konusunda çağrıda bulundu..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.