Şampiyon Bursaspor’un yönetim kadrosunda Futbol Şube Sorumlusu olarak görev alan Mesut Başkan, keşke Efsane Başkan İbrahim Yazıcı’dan bilgi ve tecrübe anlamında bir şeyler alsaydın. Hep hayalini kurduğun Bursaspor Başkanlık Koltuğunu daha iyi doldururdun o zaman. Çünkü bu tepkisiz ve suskun halinden cesaret olan Yalçın Koşukavak ve Selçuk Erdoğan sayesinde hayalinden olacaksın. Senin için 4-5 ay Başkan olmak yetti ise, yarın torunlarına "Bursaspor’da başkanlık yaptım" diyecek kadar hikâyen oldu ise ve artık gitmende sıkıntın yok ise orasını bilemem.. Ama hayalini kurduğun bu makamda "Bursaspor’u hakkettiği yere taşıyan Başkan" olmak istiyorsan önlem almak için vaktin geçmek üzere.

Daha öncede birçok kez dile getirdiğimiz gibi Yalçın Koşukavak Hocaya Bursaspor ve camia birkaç gömlek büyük geldi. Kurduğu kadro ve maç sonu açıklamaları bunu kanıtlar tarzda.

İçerde Giresunspor’a mağlup olduğu maçta taraftarlardan da tepki alan Hoca, Altınordu karşısında çıkardığı kadro ve oyun anlayışıyla yine eleştiri oklarının hedefi oldu. Her ne kadar kendisi maç sonu açıklamalarında "oyundan ve kadrodan memnunum" dese de kendimizi kandırmaya gerek yok.

İçeride ya da dışardaki maçlarda sürekli rakip takım üstünlüğü ile geçen maçları izliyoruz. Hele bu hafta 15 yaşında futbolcu ile oynayan rakibe üstünlük kuramayan, kadro kurgusu yanlış olan ve kenarda tepkisiz duran bir Hoca izledik.

Tabii sürekli Hoca ve tercihlerinden bahsederken saha içindekilere de bakmak lazım. “Bu kadar isteksizlik olur mu?” demeden geçemeyeceğim. Özellikle süper lig tecrübesi olan bir kaç futbolcumuz hiçbir katkı koymaz mı takıma buda merak edilecek bir konu aslında. Buradaki işte Sportif Direktör Selçuk Erdoğan'a düşüyor. Geçen sene lig düşüren teknik kadroda olmasına rağmen, kendisine farklı bir görevle yine Bursaspor’da yer bulan isim de yetersiz kalıyor gibi. Güzel sunumlar yapan Selçuk Bey, Power Point ’te hazırlanan sunumlar ile yeşil saha içinde gerçekleşen sunumların farklı olduğunu anlamıştır zannedersem.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen üst sıralardan fazla kopmayan bir Bursaspor var karşımızda. Sadece marka değeri ile bu puanları alabilen Bursaspor, yakın zamanda oyuncu ve hoca kalitesiyle de maç kazanacak takım haline gelmesi en büyük temennimiz.. Ama Geçti Bor’un pazarı sür eşeğini Niğde’ye” dediğimiz bir sezon sonu yaşamamak için alınması gereken önlemler acil olarak alınmalıdır. Yoksa çok geç kalınacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur Özkan 4 yıl önce

Süper lig'de top oynayıp şu anda iki ligde top oynayan futbolcu kardeşlerin de nereden geldiklerini unuttular herhalde bu ligde oynayan takımlara saygısızlık ettiğimi düşünmeyin ama bu spor Süper Lig takımıdır futbolcuları da ve teknik direktörü de ona göre hareket etmelidir