Kartal’da ölü sayısı 17’ye yükseldi!.

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Sağlık Bakanı Koca, 'da çöken binanın enkazından şimdiye kadar 17 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

Kartal'da ölü sayısı 17'ye yükseldi!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLAY YERİNİ ZİYARET ETTİ

Enkaz alanını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanındaki heyetle beraber incelemerde bulundu ve bölgedeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Erdoğan, yaptığı konuşmada da "'daki bir binanın çökmesiyle ebediyete uğurladığımız kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum, enkazdan çıkan kardeşlerime Allah'tan şifa diliyorum" dedi.

ENKAZ ALANINDAN HASTANEYE GEÇTİ

Olay yerinden ayrılarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada da yaralıları ziyaret etti.

Kartal'da ölü sayısı 17'ye yükseldi!

İÇİŞLERİ BAKANI OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'da çöken binanın enkazında incelemelerde bulundu. Bakan Soylu İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ile birlikte çöken binanın enkazına gelerek arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarında incelemelerde, buradaki ekiplerden bilgi aldı. Kaynak:Sabah

Kartal'da ölü sayısı 17'ye yükseldi!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.