İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen’den Mersin açıklaması: "Suç duyurusunda bulunuldu"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, Burhanettin Kocamaz'ın adaylığıyla ilgili kumpasın failleri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, Mersin'de Burhanettin Kocamaz'ın aday gösterilememesine ilişkin canlı yayında yaptığı açıklamada, konunun muhatapları hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu söyledi.

Halk TV'ye yaptığı açıklamada faillerin peşini bırakmayacaklarını belirten Seymen, sözlerine şöyle devam etti:

"Partimizin kuruluşundan itibaren engellemelere yönelik tüm tuzakları aşa aşa bugünlere nasıl gelindiğini Türk Milleti çok yakından biliyor. Bir ay kadar önce Manisa’da partimizin içine sokulan kirli el, iki gün içinde Mersin’de tekrar devreye girdi. Mersin İl teşkilatımız maalesef böyle bir hain tuzak olayına karışmış gözüküyor.

Mersin Büyükşehir MHP belediye Başkan Adayı, Sayın Kocamaz’ın aday olamayacağına yönelik tweet paylaştı. Tüm ilçeler teslim edildi, sadece Büyükşehir ve Akdeniz ilçesinin listesi kasten geç teslim edildi. Bu geç teslim eden Mersin İYİ Parti İl Başkanı, İl Başkan yardımcısı, Akdeniz İlçe Başkanı ve MHP adayı Hamit Tuna’yla ilgili bugün partimiz adına Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk.

Bunun faillerini İYİ Parti olarak sonuna kadar kovalayacağız. Şimdi yapılan mücadele Burhanettin Kocamaz’ı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı yapma mücadelesi değil Mersin’de demokrasi mücadelesidir. Sayın Kocamaz açık ara yarışı önde getirirken böyle hain bir kumpasa kurban edilmeye çalışılmıştır. İYİ Parti olarak buna asla müsaade etmeyeceğiz. 1 Nisan’da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna Burhanettin Kocamaz oturacak." Kaynak : Yeniçağ  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.