Her maç farklı bir heyecan bu sene…

Tek plan, ait olduğumuz Süper Lig'e dönmek üzere kurgulandı.

Bursaspor her maçı Süper Lig'e çıkış maçı gibi görmeye devam ediyor. Sanki bu maçı kazanırsa oraya çıkacakmış gibi saldırıyor.

Maç esnasında oyundan kopmalar, dikkatsizlik ya da disiplinsiz davranışlar oluyor. Önemli olan bunları en aza indirmek. Burada da görev tabiki Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ve ekibine düşüyor. Şu ana kadar da bunu yapmakta gayet başarılılar.

Takımda büyük bir sinerji oluştu, bu da doğal olarak sahaya yansıyor. Tribünde bulunan 14.762 taraftar rahat ve bu rahatlığı destek vererek sahadaki futbolculara da yansıtıyor.

Timsahlar, hep birlikte Süper Lig'e doğru timsah yürüyüşü yapmaya devam ediyor.

Son iki maçında 6 puan çıkaran genç ağırlıklı takımda revizyona giden Yalçın Hoca, biraz daha tecrübeli bir ilk 11 sürdü sahaya. Daha önce de belirtiğim üzere aslında sahada ya da kulübede kimin olduğundan çok, takım olmamız önemli bu sene. Bu birliktelik bizi süper lige götürecektir. O yüzden tüm futbolcular timsahın bir parçası olarak hareket ediyor ve takım adına bir şeyler vermeye çalışıyorlar.

Osmanlıspor maçına bakacak olursak, Yeşil Beyazlılar, Shehu, Kubilay ve Ramazan Keskin'in golleriyle 3 puanı almasını bildi. Osmanlıspor’un tek golü Erdem'den geldi. Timsah bu galibiyetle son 3 maçında 3'ncü galibiyetini alırken, puanını 9 yapıp maç fazlasıyla ikinciliğe yükseldi.

Gelecek haftalar adına umut veren bir oyun sergileyen takımımız, Bursaspor adının bu ligin üstünde olduğunu göstermeye başladı.

Maç sonunda her zamanki gibi futbolcuları bağrına basan taraftarlarla futbolcular, samimi ve bir o kadar da güzel görüntüler sergilediler.

Bu birliktelik artarak devam edecektir mutlaka.

Yeniden Zirveye” dediğimiz bu yolda, birlik olacağız ve maçlara 1-0 önde başlamaya devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.