Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sadettin Saran, Fenerbahçe'ye başkan adayı oldu

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2025 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2025 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Sadettin Saran, Fenerbahçe'ye başkan adayı oldu

Fenerbahçe'de Eylül ayında yapılacak olağanüstü kongrede başkanlık yarışı yaşanacakken daha önce adaylığı beklenen Sadettin Saran'dan açıklama geldi.

Mevcut başkan Ali Koç'un yanı sıra Mahmut Uslu ve Hakan Bilal Kutlualp resmen adaylıklarını ilan ederken Saran da konuya ilişkin bir metin yayınladı.

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Sözcü'de yer alan habere göre Sadettin Saran'ın adaylıkla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Son dönemde camiamızda yükselen memnuniyetsizlik duygusunun bir yansıması olarak başlatılan 'olağanüstü kongre imza kampanyası', her Fenerbahçelinin saygı duyduğu bir demokratik haktır ve öyle de değerlendirilmektedir.

Ancak bizler, seçilmiş yönetimlerin bu tür yöntemlerle görevden el çektirilmesini doğru bulmuyoruz. Fenerbahçe, geçmişte en fazla ezeli rakip şampiyonluğu gören bir başkanı bile bu yolla göndermeyecek fazilette bir camiadır. Bu sebeple, biz bu imza kampanyasına destek vermedik ve bir parçası olmadık.

İmza kampanyasının sonucu ne olursa olsun, başkan adaylığımız konusundaki duruşumuz şudur: Fenerbahçemizi beklenen şampiyonluklara bir an önce taşımak amacıyla, yapılacak ilk kongrede, hiçbir şart gözetmeksizin, arkadaşlarımızla birlikte bu büyük sorumluluğa talibiz.

Hiçbir Fenerbahçelinin bu konuda en ufak bir tereddütünün olmamasını rica ederim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.