Rangers - Galatasaray maçı Teve2 kanalından şifresiz yayınlanacak

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Rangers - Galatasaray maçının şifresiz yayınlanacağını açıkladı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off maçında İskoçya'nın Rangers takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Rangers - Galatasaray maçının Teve2 kanalından şifresiz yayınlanacağını açıkladı.

Rangers - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu sosyal medya paylaşımında, "Futbolseverlerin yoğun talebi sonrası çalışma arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın 1 Ekim'de Rangers ile oynayacağı karşılaşma Teve2'de yayınlanacak." ifadelerini kullandı.

Rangers-Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play Off maçı, 1 Ekim 2020 Perşembe günü saat 21:45'te Teve 2'den şifresiz yayınlanacak.

Steven Gerrard'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Rangers, bu sezon 8 lig maçından 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ligin liderlik koltuğunda oturan Rangers, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Lincoln Red ve Willem takımlarını eledi. Rangers bugüne kadar 54 kez İskoçya Ligi'nde şampiyonluk yaşadı.

RANGERS'IN EN PAHALI 5 FUTBOLCUSU

Alfredo Morelos - Santrfor (15 Milyon Euro)
James Tavernier - Sağ Bek (5 Milyon Euro)
Kemar Roofe - Santrfor (4,5 Milyon Euro)
Ianis Hagi - On Nuara (4,5 Milyon Euro)
Borna Barisic - Sol Bek (4 Milyon Euro)

(Futbul Arena)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.