Orhangazi Hürspor Kaleyi Gole kapadı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Orhangazi’yi bu sezon Birinci amatör kümede temsil edecek olan Hürspor’da antremanlar aralıksız devam ederken kalecilerin çalışmaları göz dolduruyor.

Teknik Direktör Mehmet Tan, yardımcı Antrönör Ercan Sevinç ve Kaleci Antrenörü Aykut Kahveci ile yöneticiler nezaretinde Göl Spor Tesisleri’nde çalışmalarına devam eden Hürspor’da kaleciler Cemal Zeybek, Ali Enes Ateş ve Semih Yaren sezona en iyi şekilde hazırlanıyorlar.

Genç ve tecrübeli kalecilerle çalışmalarına tecrübeli isim Kaleci Antrenörü Aykut Kahveci ile devam eden Hürspor’da hedef Hürspor Kulübünün yeniden hak ettiği yerlerde olmadı olarak belirlendi.

AYKUT KAHVECİ: KALECİLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Kaleci Antrenörü Aykut Kahveci, Orhangazi’de futbolun ve sporsun beşiği olan Hüspor’un başarılı bir kaleci kadrosu ile sezona hazırlandığını dile getirerek; “Genç kardeşlerimize güveniyoruz. Geçtiğimiz sezonda bizlere büyük güven veren kalecilerimiz ve bu sezon aramıza katılan kardeşlerimiz ile de bizler marka değer Hürspor’umuzu hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bunun için haftada dört gün kalecilerimizle gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Geçen sene çok yaklaştığımız hedefe son haftada kaçırdık ama inşallah bu sene hedefimize ulaşacağız iyi bir takım oluşturduk. Oluşturduğumuz takım Hürspor’umuzu gelecek yıllarda da temsil edebilecektir. Tüm Yönetim Kurulu, Teknik ekip, futbolcularımız ve taraftarımız ile başarı için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.