Nilüfer Belediyespor evinde galip

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyepor Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Sultanlar Ligi'nde evinde karşılaştığı Çanakkale Belediyespor engelini set vermeden geçerek ilk galibiyetini aldı.

Nilüfer Belediyepor Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 3. hafta karşılaşmasını Çanakkale Belediyespor ile Cengiz GöllüVoleybol Salonu’nda gerçekleştirdi. Nilüferli voleybolcular sahaya Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümü nedeniyle “Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe …” yazılı pankartla çıktılar. Nilüferli voleybolcuların açtıkları pankarta tribünlerden de alkışlı destek geldi.

Maçın ilk dakikalarından itibaren file önü etkinliğini rakibine kabul ettiren Nilüfer Belediyespor, ilk seti 25-18 kazandı. İkinci sette de rakibinin oyun kurmasına izin vermeyen Nilüfer’in sultanları bu seti 25-15 gibi farklı kazanarak maçta durumu 2-0 yaptılar.

Üçüncü sete konuk ekip Çanakkale Belediyespor etkili başladı. Çanakkale ekibi maçın ilk bölümünde büyük üstünlük kurarak 13-3 gibi farklı bir skorla öne geçti. Nilüfer Belediyespor Antrenörü Alper Hamurcu yaptığı oyuncu ve taktik değişiklerle, önce oyunda dengeyi sağladı. Ardından da Nilüferli voleybolcular, gösterdikleri üstün performansla sahalarda ender rastlanan bir geri dönüşe imza atarak 16-16 eşitliği yakaladı. Nilüferli voleybolcular set boyunca oyun üstünlüğünü elinde tutarak seti 25-20, maçı da 3-0 kazandılar.

Nilüfer Belediyespor’un Kanadalı yıldızı Auntumn Bailey takımına kazandırdığı 15 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.