İlhan Mansız'dan Beşiktaş Kulüp Yönetimine sert çıkış: "Sadaka mı veriyorsunuz!.."

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Beşiktaş'ta antrenörlük görevini bırakan İlhan Mansız'ın ayrılık sebebinin sağlık problemleri değil ödeme sıkıntısı olduğu öne sürüldü. Mansız'ın Beşiktaş yönetimine "Sadaka mı veriyorsunuz?" dediği iddia edildi.

Beşiktaş'ta sezon başında Şenol Güneş'in yardımcılığına getirilen İlhan Mansız'ın sağlık sorunları sebebiyle takımdan ayrılmak zorunda kaldığı iddia edilmişti.

Asistanaliz'in haberine göre, İlhan Mansız'ın ayrılmasının sebebi sağlık sorunları değil. Mansız'ın siyah-beyazlı kulüpten 4 aydır maaş alamadığı ve Beşiktaş İdari menajeri Ali Naibi ile A Takım sorumlusu Ahmet Kavalcı'nın yanına gidip "Aylardır para alamıyorum. Sadece bir kere para aldım. İlhan Mansız'a sadaka mı veriyorsunuz?" diyerek bağırdığı öğrenildi. İlhan Mansız'ın mali sorunlar sebebiyle takımdan gittiği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.