Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe ve Ersun Yanal için şok sözler!..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Sabah Gazetesinde köşe yazarlığı da yapan , Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanan ve kümede kalma mücadelesini yakından ilgilendiren ’nin ’u 3-2 mağup ettiği maçı yorumladı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 'u Ülker Stadyumu'nda konuk etti. Sarı lacivertliler sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılırken , karşılaşmayı A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında yorumladı. İşte Toroğlu'nun değerlendirmeleri...

"RİZE 2-3 SENEDİR YAN YANA OYNUYOR GİBİ"

"Benim söyleyeceğim hakem makem değil bu maçta. Rize 6-7 futbolcu alıyor, Ankaragücü 6-7 futbolcu alıyor. Dün Ankaragücü'nü seyrettim, 5-6 senedir yan yana oynayan bir takım gibi. Rize'yi seyrettim, 2-3 senedir yan yana oynuyorlar gibi. Şimdi 'ye dönüyorum, bakıyorum…"

"10 KİŞİ KİM KALDI?"

"'ın kaçıncı maçı?  hiç öyle bir takım değil. Pres yapıyorlar, 2 kişiyle falan yapıyorlar, 4 kişiyle oyundan düşüyorlar. Rakibi kapatamıyorlar, rakibe basamıyorlar, boşa çıkamıyorlar –birkaç futbolcu hariç- . Nasıl bir takım abi? 10 kişi kaldı Rize, gözümü açıp kapıyorum. 10 kişi kim kaldı? Rize mi, Fener mi?"

VEDAT MURİQİ HAKKINDA

"Aslında iyi oluyor. Bu paralarla gidip bu futbolcuları getiriyorlar. Bunlar tokat gibi. Büyüklere bir ders lazım. Veriyorlar 10, 15 milyon Euro, milletin parasını. Sonra ağlıyorlar. … Bu adam senin milli takımında da oynar. Senin milli takımında oynayan oyuncu yok. Nasıl iş bu ya! O fizikle o top tekniği… Kolay iş değildir. Kısa olur yaparsın. Fiziği çok iyi." / Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.