"Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."

"Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır! Muhterem milletime sunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."

"Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluğa dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur. Türk Milletinin karakteri yüksektir, Türk Milleti çalışkandır, Türk Milleti zekidir." M.Kemâl Atatürk.

Bana göre Ticanilik, Nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

Ben, yabancı kaynaklı hiçbir fikri benimsemeğe, tenezzül etmeyecek kadar millî şuur ve gurura malik bir Türk‘üm. Siyasi, içtimai mezhebim Türkçülük‘ dür.

Bir gün ülkede milliyetçi geçinen politikacılar, yöneticiler, sanatçılar, aydınlar hiç bir çıkar kaygısına düşmeden, yiğitçe, korkusuzca Türkçü söylemlerde, Türkçü tavırlarla milletin karşısına çıkarlarsa o gün Türkçülük büyük bir utkuya. yaklaşır. Milletleri millet yapan, uğrunda ölecekleri yüksek ülkülere bağlanmış olmalarıdır. Hüseyin Nihal Atsız.

Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldım.

Bunlar kafatası milliyetçileri. Bunlar kandan beslenenler.

Türkçülük bölücülüktür.

Andımızı yasakladılar.

Türk bayrağı demeyelim, Türkiyeli bayrağı diyelim dediler.

"Türk yok" dediler.

Türk Kızılay’ının Türk'ünü sildiler. Bunlar ve avaneleri Türk’e Türkçülüğe , Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Bozkurt Gazi Mustafa Kemâl Atatürk’ e her türlü hakaret ve yakıştırmayı yaptılar.. Sonra nemi oldu ? Cin çarptı çakma Türkçü Milliyetçi Atatürkçü oldular.

Bizim neyimiz vardı ?.. Rabia’mız var. Tek millet. Tek devlet. Tek bayrak... Ee anlat anlat heyecanlı oluyor.

Sokak köpeğinden tazı asker kaçağından gazi olmaz bıbıcığım.. Amanın en büyük Bozkurtu unuttum.

Türkiye’nin her tarafına “Ne mutlu Türküm diyene” yazdırmazsam namussuzum!

Çocuklarımıza andı yeniden öğretmezsem namussuzum!

Bu ihaneti yapan Adalet ve Kalkınma Partisinden yüce divanda hesap sormazsam namussuzum!

Süpürdüklerimizi neyin altına sokmuyorduk? Halıya basma laynn.(Nejat Uygur’a rahmet olsun) Hadi bize afiyet olsun.

Sizi gidi koca kafalı çılgın komikçi tatliş Türkler. Sizin de 3 mayıs Türkçülük Bayramınız kutlu olsun.

YAZININ DİBİ: Sayın cumhur reyisim . Ağlata ağlata vekillerini başka partiye gönderene diktatör deniyorsa . Bağırta bağırta seçilmiş belediye başkanlarını istifa ettirene ne denir?

Ama imamın kızına yakışıyor di mi? Karadeniz’de hoca camide vaaz veriyormuş:

- Kızlarımıza sahip çıkalım, çok açık giyiniyorlar, boya sürünüyorlar, zincir takıyorlar, kısa giyiniyorlar... derken cemaatten biri seslenmiş:

- İyi de hoca senin kız da bunları yapıyor.

Hoca cevabı verir:

- Şimdi Allah var, bizim kıza yakışıyor..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.