Zorlu Çocuk Tiyatrosu  “Hayal Çalan Cadı” Oyunuyla Bursa'da..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50.yılı anısına kurulan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştırdı. Zorlu Çocuk Tiyatrosu, Zorlu PSM organizasyonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor. “Tiyatro oyunu görmemiş çocuk kalmasın” mottosuyla yola çıkan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, sevilen oyunlarından “Hayal Çalan Cadı”yı 9-10 Mart tarihlerinde Bursa Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelemeye hazırlanıyor.

Kurulduğu ilk yıllarda Zorlu Holding çalışanlarının çocuklarına yönelik bir kumpanya niteliğinde faaliyet gösteren; zaman içinde hafta sonları Zorlu PSM’de gerçekleşen temsiller, okullara yaptığı İstanbul içi ve dışı turnelerle tüm Türkiye’ye yayılan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, çocukların hayal dünyaları için renkli serüvenler sunmaya devam ediyor.

Zorlu Holding tarafından çocuklara yönelik başlatılan “Bir Hayal Bir Oyun” yarışmasında birinci olan Ceren Çiçek’in kaleme aldığı öyküden yola çıkarak Serdar Saatman’ın yazdığı, Gaye Cankaya’nın yönetmenliğini üstlendiği “Hayal Çalan Cadı”, Bursa’daki minik tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Müzik, dans, sihir ve bilimi bir araya getiren renkli çocuk oyunu, 9-10 Mart tarihlerinde Bursa Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Oyunlar hakkında detaylı bilgi,

www.zorlucocuktiyatrosu.com, www.facebook.com/zorlucocuktiyatrosu

ve

www.instagram.com/zorlucocuktiyatrosu

adreslerinde yer alıyor.

Tarih: 9 & 10 Mart 2019

Yer: Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi

Seanslar: 11.00 // 13.00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.