"Türk İşi Dondurma" filmine yoğun ilgi ve öğrencilere özel indirim sürüyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Vizyon yolculuğu devam eden ve sinemaseverlerden yoğun ilgi gören Türk İşi Dondurma filminin öğrencilere özel indirimi sürüyor. Öğrencilerden gelen yoğun istek üzerine biletler, 7 Nisan Pazar gününe kadar 9 TL’den yeniden satışa sunuldu.

Birinci Dünya Savaşı’nda Avustralya’da yaşayan dondurmacı ve deveci iki arkadaşın öyküsünü anlatan, Can Ulkay’ın yönettiği, Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu’nun başrolleri paylaştığı Türk İşi Dondurma’nın vizyon yolculuğu sürüyor.

Tek istedikleri vatanlarına dönmek olan iki yakın arkadaşın hikayesine izleyiciyi ortak eden, kalplerinde derin bir iz bırakan film, Londra Türk Filmleri Haftası kapsamında İngiltere’de sinema sektöründen temsilcilere ve gazetecilere gösterilmiş büyük beğeni almıştı.

Dram ve mizah unsurlarını harmanlayan, memleketlerinden binlerce kilometre ötede Çanakkale Savaşı’na destek olmak için girdikleri mücadeleden esinlenerek beyazperdeye uyarlanan Türk İşi Dondurma için geçtiğimiz günlerde Çanakkale Deniz Zaferi’ne özel olarak öğrencilere özel indirim uygulanmıştı. Öğrencilerden gelen yoğun istek üzerine 7 Nisan tarihine kadar, biletler yeniden 9 TL’den satışa sunuldu.

Can Ulkay’ın yönettiği filmde Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu ile birlikte Will Thorp başrolleri paylaşırken, oyuncu kadrosunda Caner Kurtaran, Marleen Mathews, Tristan Alexander, James Farley, Alma Terziç, Carl Warthon bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.