Hamdi Ulukaya’nın başarı hikayesini, George W. Bush kaleme aldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

43’üncü ABD Başkanı George Washington Bush, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki çok başarılı göçmenleri konu alan ‘Out of many, one’ (Çokluktan birliğe) isimli kitabında Hamdi Ulukaya’ya da yer verdi. Kitaba Türkiye’den giren tek isim olan Ulukaya, “Bu sadece bana verilmiş bir hediye değil, aynı zamanda çocuklarıma bırakabileceğim özel bir anı” dedi.

ABD’nin önde gelen girişimcilerinden ve en çok satan yoğurt markası Chobani’nin kurucusu Hamdi Ulukaya, Türkiye’den Amerika’ya uzanan başarı öyküsü ile Amerika’ya örnek oldu. 43’üncü ABD Başkanı George Washington Bush, fırsatlar ülkesi olarak bilinen Amerika’da başarılı olan 43 göçmenin hikayesini kaleme alırken, Hamdi Ulukaya’nın başarılı iş yaşamına da yer verdi. Bush, “Out of many, one” (Çokluktan birliğe) ismini verdiği kitabında Hamdi Ulukaya’nın yanı sıra dünyaca ünlü basketbolcu Dirk Nowitzki, aktör ve politikacı Arnold Schwarzenegger, savaş gazisi Juan Carlos Hernandez ve politikacılar Henry Kissinger ile Madeleine Albright gibi profilleri kaleme aldı.

Kitapta yer alan 43 önemli ismin yağlıboya tablolarını çizen Bush, bu eserlerin sunulduğu bir sergiyle “Out of many, one” kitabının tanıtımını yaptı. Sergiyi, 43’üncü ABD Başkanı George Washington Bush ile birlikte gezen Hamdi Ulukaya, “Daha önce çizilmiş bir portrem olmamıştı, bu hediye benim için çok özel ve anlamlı” dedi. Bush ise, “Amerika Birleşik Devletleri tarihi boyunca göçmenlerinden aldığı güçle başarıya ulaştı. Yetenekli, çalışkan ve özgür bireyler ile Amerika büyüyor” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler:
Hamdi UlukayaGeorge Bush
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.