ArtAnkara 5. Çağdaş Sanat Fuarı yoğun ilgi gördü

BURSA ARENA / Ferit Bilge Gültekin

"ArtAnkara 5. Çağdaş Sanat Fuarı" 14-17 Mart 2019 günleri arası Ankara’da ATO Congresium’da gerçekleştirildi.

AG Sanat, Alev Art, Amedus Art, Arda Sanat galerisi, BoHo Art Gallery, Fırça Sanat Galerisi, GaleriM, Galeri Soyut, Medya Sanat Galerisi, Nurol Sanat Galerisi, S. Simitli Galery ile birlikte 14 ülkeye ait farklı galerilerin, 41 ülkenin 750’den fazla sanatçısının 3.500‘ü aşan eserle katıldıkları bu sanat fuarı, 4 gün boyunca sanatseverler ve koleksiyonerlerden yoğun ilgi gördü.

Ankara FIRÇA SANAT GALERİSİ’nin konuğu olarak bu müstesna etkinliğe iştirak eden BURSA ARENA Gazetesi sahibi Hüsamettin Taşdemir, resim sanatçılarımızın heyecanlarını paylaştı.

36 Değerli resim sanatçısının eserlerini sergileyen FIRÇA SANAT GALERİSİ; Ahmet Umur Deniz, Akdoğan Topaçlıoğlu, Alaybey Karoğlu, Ali Candaş, Atanur Doğan Atilla Çakır, Aydın Ayan, Ayten Akbayram, Çağla Yeşim Göğebakan, Canan Bayraktar, Cüneyt Şenyavaş, Elvan Sungur, Fulya Ergürbüz Uzer, Füsun Ürkün, Gülay Yüksel, Güneş Şahin, İmren İyem Aslan, Kamer Önder, Lale Akyol, Leyla Afacan Kodaman, Leyla Sabah, Mehmet Emin Erşan, Mehmet Kapçak, Murat Yıldırımçakar, Mustafa Köseoğlu, Mustafa Orkun Müftüoğlu, Nihal Şahin Göl, Nüzhet İslimyeli, Rana Sirkecioğlu, Sait Günel, Sedef Yavuzalp, Selmanur Aktaş, Tuğba Şenyavaş, Tuğrul Velidedeoğlu, Uğurcan Özses ve Yurdagül Koçak gibi usta sanatçılarıyla birlikte değerli eserler sundular ve etkinliğe ayrı bir renk kattılar.

BURSA ARENA Gazetemizin köşe yazarı ve resim sanatçısı LEYLA SABAH da fuara eserleriyle katılan sanatçılardan idi..

FIRÇA SANAT GALERİSİ sanatçıları arasında yer alan LEYLA SABAH, bu defa “Bütünsellik Oyunu” adlı eserler dizesini sanatseverlerle buluşturdu.  

“Bu etkinlikler üzerinden Türk Çağdaş Resim Sanatı ve Sanatçılarını ülkemiz insanlarına ve tüm dünyaya tanıtmış oluyoruz. El emeği göz nuru çalışmalarıyla, sanat dünyamıza eserler kazandıran tüm sanatçılarımızla iftihar ediyorum, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim” diyen FIRÇA SANAT GALERİSİ Sahibi Semra Sancak; eşi Ali Kemal Sancak, Sanatçı Arkadaşları ve Organizasyon Ekibiyle birlikte bir başarıya daha imza atmış oldular.   

Sanatseverlerin oldukça yoğun ilgi ve beğenisini kazanan 5. Çağdaş Sanat Fuarı 17 Mart 2019 Pazar günü sona erdi.

İşte Fuar'dan bazı görüntüler;


 


 


 


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.