Yeni sezon geçtiğimiz hafta itibariyle başladı. Son 4-5 yıldır sezon başında yaşananların daha da ağırı ile karşı karşıyayız. Para her zamanki gibi yok. Tahta kapalı bunlara alıştık zaten.

Yeni seçilen Başkan Erkan Kamat ve Yönetim Kurulu dün oynanan maçtan sonra nasıl bir isleyecekler hep beraber göreceğiz. Ama görünen köy kılavuz istemez. Bu takıma direk oynayacak 4-5 futbolcu alınmaz ise bu kadroyla kahır yılımız olacaktır.

Kadro ile yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, genç ve yetenekli futbolcularımız var. Mücadeleyi de yapıyorlar ancak TFF 1. Lig çok farklı bir yer kesinlikle tecrübe istiyor.

Oynanan maçta da bunu gördük. Gençlikspor: 1 Tecrübespor: 3 oldu.

Ama her şeyden önemlisi Bursaspor’da hiçbir şey yolunda gitmiyor. Öncelikle ödemeler yolunda değil bakalım, bu işin sonu ne olacak.

Geçen sene bir şekilde tahta açıldı ama yine bir dünya futbolcu alınarak borca borç eklendi. Geçen seneden bu seneye ötelenen borçlar süper lige çıkmayınca hepsi ödenemeden kaldı. Yıllardır ödenmeyen borçlar kartopundan kardan adama dönüştü. Sportif başarıda gelmeyince gelir de azaldı. Ancak giderler her gün büyüdü. Başa çıkılmayacak kadar oldu.

Dün oynanan maç hakkında yazmak zaten elimden gelmiyor. Bu genç çocuklar arada harcanacak diye korkuyorum. Tecrübe ile harmanlanmalılar. Ama gerçekten kaliteli tecrübeli abiler olmalı, takımda 5-6 iyi futbolcu yanında oynasalar bir kat daha iyi olurlar. Ama hepsi genç olduğunda maalesef olmuyor.

Tecrübe, Tecrübe, Tecrübe” bu ligin en büyük silahı budur. Tabi ki bu tecrübe sadece saha içinde değil saha kenarında da önemli. Canı gönülden desteklediğimiz teknik direktörümüz Mustafa ER'in de tecrübe eksikliği ilk maçtaki oyuna müdahalelerinde biraz ortaya çıktı. Ama acele etmeden kendisine sabretmeliyiz. Elindeki malzeme de bu, fazlasını beklemek umut hayalcilik olur.

Önümüzde bir iki hafta var; eğer şehirden bir destek gelmezse tahta açılmaz ise sonumuz iyi değil.

Şehirden destek derken taraftar olarak zaten gereğini yapıyoruz, forma satışı, kombine alınması gibi.. Şehirde deve kuşu gibi kafasını kuma gömen abilerin ortaya çıkması lazım…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur Özkan 4 yıl önce

Bu takıma Bursa şehri türbinde tezahürattan başka hiçbir zaman destek olmadı ki,işi bozulan Bursalı abiler işleri düzenlene kadar Bursaspor başkanlığı yapıyorlar gibime geliyor. Umarım güzel şehrimin güzel takımı bu lig'in köklü takımlarından olmaz

Avatar
A. Şahiner 4 yıl önce

Burslılar hangi konuda uyutulmuyor ki. yazık olmuş o stada dökülen paralara.