Neden Hocam Neden ?

Evet, kalite aranmayan sadece mücadelenin yeterli olduğu bir lig TFF 1 lig..

Gerek çim saha gerekse futbolcu kalitesi bize hiç uygun değil. Gerçi tecrübeli futbolcularımızın da kalitesi ve katkısı ortada.

Şu an takıma katkı vermeye çalışanlar Vakıfköy patentli gençler ile birkaç yeni gelen.. Özellikle Burak elinden geleni yapıyor.

Belki diğerleri de yapacak ama Yalçın Hoca kendinden sonra gelen oyuncuları tercih ettiği için maalesef ilk 4 haftadaki coşkulu heyecanlı ve istekli gençlerimiz yedekte beklemeye mahkum edildiler.

İlk haftalardaki performansa bakıldığında, gereksiz gelen bazı oyuncular yerine onlar oynasa, şu an ki durumdan çok da kötü olmazdık. Belki de daha iyi olabilirdik.

Yıllardır tribünde olsun, ekran başında olsun, tek istediğimiz pes etmeyen mücadeleyi hiç bırakmayan bir Bursaspor izlemekti. Ama son haftalarda izlediğimiz korkak futbol biraz içimizi acıttı.

Yalçın Hocam Neden?..

Neden; Gol atınca beşli defansa dönüyorsun? Takımı defansa çekiyorsun?

Neden;  2. Ya da 3.golü arayacak bir sistemle çıkmıyorsun?

Neden; Gölgesi bile stoperleri kendi sahasında tutacak Seleznovu son 10-15 dakikada oyuna alıyorsun?

Neden; Gençlere güvenini kaybettin?

Neden; Enerjini kaybettin?..

Daha birçok nedeni bilinmeyen sorular eklenebilir buraya Hocam!

Son söz; Başkan Mesut Mestan’a daha önceki yönetimler gerek korkularından gerek işi bilmediklerinden, hamle yapmakta geç kaldılar. Bu geç hamleler bizim sonumuz oldu.

Unutulmamalı ki; Yerinde ve zamanında alınan kararlar amacına ulaşır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.