Bursaspor Kulübü Derneği Tüzüğü'nde yeni seçilen yönetim kurullarının görev süresi 3 yıl  gözükmesine rağmen, son zamanlarda yaşanan sıkıntılar nedeniyle gelen başkan ve yönetim bir senede pes ediyor.

İşler ters gitmeye, alacaklılar eşiği aşındırmaya ve futbolcular da oynamamaya başladı mı, artık borç alacak, kredi çekecek bir yer kalmadı mı, başkan olan kişi "benden bu kadar" demeye başlıyor. Hem de görev süresinde yediği içtiği yanına kâr kalıyor. Çünkü yaptığı tüm borçlar Bursaspor’a yazılıyor.

Nerden baksan dünyanın en güzel işi Kulüp Başkanlığı’dır.

Yetki var, sorumluluk yok.

İstediğin gibi at koştur, kuyruk sıkıştı mı kaç.

Oh ne ala memleket..

Hesap soran da yok,

Olsa da dava dosyaları hep takipsizlikten kapanıyor.

İşte böyle bir ortamda hiçbir şey yapmadan, sorumluluk almadan sadece sosyal medya hesaplarında "Başkan" ibaresini yazmak için aday olan ve seçilen insanlar gördük.

Bilindiği üzere 05 Haziran Cumartesi günü Bursaspor’da yeni yönetimin seçimi yapılacak. 2+1 kişi aday. Neden +1; Çünkü şu an mevcut başkan olan Erkan KAMAT’da aday ama hiç konuşmuyor; tıpkı bir yıldır sürdürdüğü başkanlık süresinde konuşmadığı gibi. O yüzden onun adaylığı, projeleri ve yapacakları şu an için çok dillendirilmiyor ve hesaba da katılmıyor.

Diğer adayların her biriyle Gürsu Bursasporlular Derneği'ne yapmış oldukları ziyarette yüz yüze konuşma ve sorular sorma fırsatı buldum. Her ikisinin de kendilerince projeleri ve yapmak istedikleri çok şeyler var. Ama asıl sıkıntının ilk etapta transfer tahtasının açılması olduğunu herkes gibi onlarda biliyor. Bu konuya yoğunlaşarak iyi bir kadro kurup, Süper Lige çıkma hedefleri var. Bizim gönlümüzden geçen de bu, ancak işlerinin çok ama çok zor olduğu da kesin.

İlk etapta ödenmesi gereken rakam sürekli farklı söyleniyor. Mazbatayı aldıktan sonra gerçek rakamları göreceklerdir. Ama düz hesap yapıldığında tahtanın açılması, yeni oyuncu transferi, diğer ödemeler derken 100 Milyon TL gibi bir miktarda nakit paraya ihtiyaç var gibi gözükmektedir.

Gerçekten işleri çok zor olacak.

Her zaman söylenen Ateşten Gömlek ibaresi bu sefer az kalacak galiba.

Zira ateş, gömleği de yakmış giyeni de, Bursaspor’u da yakmış durumda…

Hep beraber bunu söndürmeye çalışacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.