Bursaspor U19 Takımı Play-Offlarda!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

TFF 1. Lig U19 Gelişim Ligi'nin 16. Haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşan takımımız Mustafa Genç, Batuhan Toygar ve Abdullah Tazgel'in kaydettiği gollerle sahadan 3-0 galip ayrılmayı başardı. Takımımız bu sonuçla puanını 30'a yükselterek Play-Offlara kalmayı garantiledi.

Karşılaşma öncesinde Başkanımız Hayrettin Gülgüler, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Semih Hüroğlu, Gençlik Geliştirme Kurulu Başkanımız Serhat Arı ve Gençlik Geliştirme Program Sorumlumuz Hakan Cenkçiler, Ekip Liderimiz Emin Adanur'un gönderdiği hediyeleri Akhisarspor heyetine takdim ettiler. 

Karşılaşmanın devre arasında ise Akhisar Belediyesi Tesisler Müdürü Recep Berkay, Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Şentürk Karabak ve Alt Yapı Sorumlusu Ethem Çimen kulübümüze teşekkür ederek hediyelerini takdim ettiler.

Takımımız ligin 17. Haftasında sahasında Boluspor'u konuk edecek.

www.bursaarena.com.tr

         

Bunu beğen:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.