İnsanlığın içinde bulunduğu son durum, her ne kadar teknoloji geliştiyse ve eğitimli insan sayısı arttıysa da insan bilincinin düştüğünü ve hayvani düzeye doğru gerileme olduğunu çok açık göstermektedir. Her gün cinayetler, savaş, terör haberleri, tecavüz, intihar haberleri, doğanın rant elde etmek için katledilmesi, çıkar gruplarının insanları robotlaştırması ve maniple etmesi, tüketim çılgınlığı, açgözlülük, daha pek çok sayılamayan şey insanlığın bilincinin çöktüğünün delilidir.

Bütün bunlardan tek çıkış yolu farkındalığı yükseltmektir. Farkındalık yükselirse, insan neden burada olduğunu, kim olduğunu, ne için yaşadığını, nereden gelip nereye gittiğini sorgulamaya başlar. Farkındalık yükseldiğinde sorunların kökenini bulabilir, hatalarıyla yüzleşebilir, kendini başkalarının gözüyle görebilir, en önemlisi de değişebilir. Bütün sorunların çözümü DEĞİŞİM ile mümkündür!

Genelde sıradan insan hep başkalarını değiştirmek ister. Çünkü kendindeki olumsuz yanları görmek istemez, göremez. Ona göre başkaları değişmelidir.

Aslında toplumsal değişim kendini değiştirmekle başlar. Birey kendini değiştirmeye başladığında çevresindeki insanlar da değişmeye başlar. Böylece toplum değişmeye başlar pozitif yönde.

Ama değişim için önce değişmeyi istemek gerekiyor. Sonra da DEĞİŞİM Sanatını uygulamak gerekiyor.

Değişmeyi isteme aşamasına gelmek öyle kolay olmuyor. Çok acı çekiyor kişi ve durumu değiştirmek için arayışa giriyor. Bazıları birçok sözde yol, yöntem deniyor. Ama hiçbiri kalıcı çözüm sağlamıyor…

Yani değişmeyi istemek elzem ama yeterli değil!

Yıllardır değişim için birçok yol yöntem denemiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki denediğim hiçbir şey değişimi sağlamadı! Hepsi sadece para tuzağı, ego tatmini, güzel vakit geçirmek, oyalanmaktan başka bir yere varmadı maalesef!

Doğru yöntemi bulmak ve uygulamak gerekiyor. Doğru yöntem, Dünya Değişim Akademisi’nde sunulan DEĞİŞİM programları.

Değişim programlarının kalıcı ve kökten çözüm sağlamasının nedeni farkındalığı yükseltmesi ve problemin kökenine ışık tutması.

İnsanların bir kısmı bile bu uygulamaları yaptığında ve pozitif yönde değişmeye başladığında, bu onların iletişimde olduğu insanların da değişimine katkı sağlar ve bu şekilde toplum da değişebilir.

Farkındalığın yükselmesiyle bilinç yükselir, insanlar arasında sevgi akışı artar, insanüstü potansiyelleri gelişmeye başlayan insanlık yükselişe geçebilir.

Bütün bunlar değişim sanatının uygulanmasıyla mümkün. Bunu kendim uyguladığım ve sonuçlarını yaşadığım için rahatlıkla söyleyebiliyorum. Bir şeyi bilmek için en doğrusu onu denemek ve kendinde sonuçlarını görmek. Hiçbir şeye inanmamak sadece deneyip görmek gerek, her şey bilimsel.

Bir fikir edinmek için Değişim programlarından bazıları ve en önemlilerini saymak gerekirse şöyle; Öfkeyi Dönüştürmek, Kıskançlıktan Özgürleşmek, Depresyondan Özgürleşmek (ki istisnasız herkes depresyonda), Korkuyu Aşmak, Kaygılardan Özgürleşmek, Kabullenme Sanatı, Sabırlı Olma sanatı, Gerçeği Keşfetmek, Negatifi Pozitife Çevirmek, Özgüven Sanatı, Bağımlılıklardan Özgürleşme, Başarılı Olma Sanatı, Özdeğer Eksikliğinden Özgürleşmek, Paylaşma Sanatı.

Dünya Değişim Akademisi bir çıkış yolu arayanlar için adeta can simidi atıyor. Değişmek isteyenler denemeli mutlaka. Özgürleşmek elimizde…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Duru 4 yıl önce

Harika ????????????????

Avatar
Berna K. 4 yıl önce

Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz.