9 Aralık 2009 Tarihinde Finlandiya Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde, domuz gribi hakkında çok çarpıcı bir açıklama yaptı ve "Domuz Gribi Aşısı ile Dünya nüfusunun yarısını öldürmek istiyorlar" dedi.

Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itiraf eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi. Bu düşüncenin eski ABD Dış İşleri Bakanı Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.

Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu. Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.

Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?..”

Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.

Dünyayı yönetenlerin nüfusun fazla olduğu ve bunun büyük bölümünün yok edilmesi kararının 2009 Yılında alındığı görülüyor. Gerçekte Covid-19'dan önce Domuz Gribinin ölümcül bir virüs olarak ortaya çıkarıldığı anlaşılıyor ama Domuz Gribi Dünyayı saran bir pandemi yaratamadı, etkisiz kaldı. Ülkelerin başarılı bir şekilde mücadele etmesi ile bu grip atlatıldı. Bunun üzerine Wuhan'daki Laboratuar devreye girdi ve Covid-19 hazırlandı. Kasım 2019 ayında başlayan salgın Ocak ayının ortasına kadar Çin Hükümeti tarafından saklandı. Aralık ayında Çinli Doktor L Venliang "bu bir salgın" deyince Dünya öğrendi. Bu açıklamasından bir süre sonra Doktor Li Venliang'ın, 4 Şubat 2020 tarihinde Covid-19'dan öldüğü açıklandı.

Finlandiya Sağlık Bakanı Kilde, tehlikeyi salgından 10 yıl önce bildirirken, olayın Domuz Gribinden daha ölümcül olan Covid-19’u da tahmin etmiş oluyor. Bugün Dünya'da salgın 1 seneyi geçmesine rağmen hala sürerken ve 135 Milyona ulaşan insanlar bu hastalığa yakalanırken, ölü sayısı da 3 Milyon’a yaklaşıyorsa, bu bir Biyolojik Silah’ dır.

Kurduğu vakıf ile Aşı işine merak salan Bill Gates'in "Ben Tanrının Rolüne Soyundum” deyişinden, bu Biyolojik Silah'ın perde arkasında kimlerin olduğu da görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.