Karacabey'de içme suyu altyapı yatırımı ihalesi tamamlandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karacabey İlçesi’nde 226 kilometrelik içme suyu hattını bünyesinde barındıran 28 milyon liralık altyapı yatırımının startını veriyor.

Avrupa Yatırım Bankası’ndan sağlanan ve Mustafakemalpaşa, İnegöl ve Karacabey ilçelerini kapsayan 50 milyon Euro’luk krediyle BUSKİ Genel Müdürlüğü marifetiyle yapılacak dev altyapı yatırımının İnegöl ayağında çalışmalar Haziran ayında başlamıştı. Karacabey ilçesinin 21 mahallesinin içme suyu hatlarının yenileneceği projede de ihale süreci tamamlandı ve sözleşme imzalandı. Önümüzdeki günlerde yapılacak yer tesliminin ardından 28 milyon TL’ye mal olacak proje kapsamında ilçenin içme suyu altyapısı tamamen yenilecek. Proje kapsamında 226 kilometrelik içme suyu hattı ile kayıp kaçak oranı da minimum seviyeye inecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.