“Ne Amerika ne Rusya ne Çin ! Her şey Türkiye için” demiş; geçmişe dönük zamanın birinde Sn.Oktay Vural.

Bir vakitler Akape ye karşı olanca gücü ile elinde ki delilleri şak diye çıkarıp sallaya sallaya çok sıkı muhalefet yapan, Milliyetçi hareketin değerli vekili, deli Kurt’u Oktay Vural beyi; zaman zaman sesi soluğu çıkmıyor diye merak ediyorduk. Eşinin vefatından sonra inzivaya falan mı çekildi ki acaba dediler benim gibi düşünenler. Yok canım dedim; adam mhp nin getirildiği bu son durumdan hicap duyup kabuğuna çekilmiştir bence; çünkü değerli eşinin vefatının akabinde de siyaset yapmaya devam ediyordu.

Bugün enine boyuna bir bakıyım dedim nerelerde neler yapıyor ? Küçük çaplı bir incelemeden sonra gördüm ki önüne konulan müfredatı takip eden öğretmen gibi. Önemli günler haftalar kişilerin doğum ölüm yıldönümleri, bir takım strateji üzerine oradan buradan öylesine yazılmış bir şeyler, edebi ve felsefi sözler, İzmir’de körler sağırlar birbirini ağırlar programlarına icabetler, Ankara’da kimi illerin tanıtım günleri, bol laf salatası vs vs..

Vay babasını sayın seyirciler !..

Keşke kederinden dolayı, ya da ar duygusu ile inzivaya çekilmiş görseydim seni Sn. Vural ! "Kurt sandıklarımız tirt çıktı" diye yazamasaydım buralara.. İnan çok üzüldüm.. Evet dediğiniz gibi her şey Türkiye için sayın Vural.. Türkiye için birilerinin bütün bu olan bitenlerin, yaşanan yaşatılan bu haksızlıkların karşısında konuşması gereken zamanlarda sustunuz ya da susturuldunuz !

İkisinin de bahanesi yok. Hadi acı ve kederden sussanız anlardım. Lakin hal ve ahval ortada bu susturulmaya daha çok benziyor. 

Hey gidi Atsız Ata ! sana binlerce Rahmet olsun. Bugün bir tarafta Türksüz İslam/İslamcılık davası güdenler varken, öbür tarafta köksüz/tarihsiz Kemalizm anlayışı hüküm sürmektedir. Atsız, her iki anlayışın da karşısında yer alan bir isimdi.

Nihal Atsız’ın eserlerini verdiği dönemde Türklerle ve Türk tarihiyle ilgili pek az ürün vardır. İslam öncesi Türk tarihiyle ilgili eser miktarı daha da azdır. Aynı dönemde Türkiye’de Türkler dışındaki milletlerle ilgili yayın sayısı ise kat be kat fazladır. Türkleri Anadolu’da yaşayan kavimlerden her birine ayrı ayrı bağlama gayretleri had safhadadır. Orta Asya’dan gelen Oğuzlar önemli değildir… Nihal Atsız ne yaptı peki? Gayri Türk unsurların tarihiyle ilgilenmedi. Merkeze Türklüğü aldı. Oysa bozkurt diye, Başbuğların yolundan gidiyor diye bildiklerimiz "bukalemun" gibi on çeşit gömlek değiştirenlerin sarayına kene gibi yapıştı kaldılar.

Tarih, 11 Aralık 1975.

İmam sorar: “Merhumu nasıl bilirsiniz ?..” Cemaatten bir ses yükselir. Fethi Gemuhluoğlu’nun sesi: “Bu musalla taşı Hüseyin Nihal Atsız kadar gerçek bir er kişiyi az görmüştür Hoca Efendi..”

EVET  Devlet beyin makam odasinda 17/25 de durmuş saat (vardı şimdi ne alemde bilmiyorum) itibarı ile bir çok kurt bildiklerimizin ardından el fatiha diyoruz.

Merhumları nasıl bilirdiniz ?

HESAPLAŞMADAN HELLAŞME OLMAZ diyen bazılarını !

“Kurt biliyorduk tirt çıktılar”

Allah ülkücü camianın hakkını onlardan sorsun..

*****

Yazının dibi: BEKLENEN OLDU, BAHÇELİ AĞZINDAN BAKLAYI ÇIKARDI!

* 26 AĞUSTOS 2018 DE ERKEN SEÇİM OLSUN.

* DANIŞIKLI DÖVÜŞ. AKP ERKEN SEÇİM İSTESEYDİ OLMAZDI.

* MHP ORTAYI YAPTI, AKP KAFAYI KOYUP, GOLÜ ATACAK.

* 2019 DA SEÇİM DEMEK KRİZİN ORTASINDA SEÇİM DEMEK !..

* ERKEN SEÇİM YAP, TAVUK SERSEMKEN TAVUĞU....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.