Öncelikle yeni teknik direktörümüz İbrahim Üzülmez Hocaya başarılar dilerim.

İşi gerçekten kolay değil. Daha önce iki takımla süper lige çıkma başarısı göstermiş bir hoca. İnşallah Bursaspor'un başında da bu başarıyı yakalar ve bizi süper lige çıkarır.

Cumartesi sabah sözleşme imzalayan hoca ayağının tozuyla takım otobüsüne bindi ve Menemenspor karşılaşması için İzmir’e gitti. Takım başında ilk ve tek antrenmanı İzmir’de gerçekleştirdi. Yani Menemenspor karşısında alınan mağlubiyette bir suçu yok.

Futbolculuk döneminde hırsı, çalışkanlığı ve enerjisi nedeniyle "Deli İbrahim" olarak bilinen Hoca bizim oyuncuların performansını görünce gerçekten delirmese bari.

Hocayı tek eleştirebileceğimiz konu perşembe akşamı oynanan kupa maçını ya izlemedi ya da kendi kurmadığı takım olduğu için dikkat etmedi. Çünkü o maçta oynayan Ali Akman, Sedat Dursun, Rüştü Hanlı, Jani Aatasonov, İsmail Çokçalış gibi gençleri görmezden geldi. Umarım bu kardeşlerimiz idmanlarda çok çalışarak hocanın değişmezleri olacaktır.

Hocanın maç sonu açıklamaları ve teşhisi doğruydu. “Futbolcular mücadeleden kaçıyor ve kondisyonları yetersiz. Bunu düzeltmek bizim işimiz” Evet hocam bunlar senin işin. İnşallah gerekli otoriteyi sağlar ve çeki düzen verirsin futbolculara.

Burada asıl iş yeni gelen hocaya takım hakkında bilgi vermesi gereken Sportif Direktörlük görevindeki Selçuk Erdoğan’a düşüyor. İnşallah transfer sürecinde kendisinin de olduğu ancak takıma katkıları tartışılan bazı oyuncular için tarafsız olarak yorum yapabilir. Yoksa hocaları değiştirsen de fayda etmez.

Hiçbir yazımda futbol analizi yapmadım, zaten daha profesyonel abilerimiz yeterince yorum yapıyorlar.

Ama Nijerya milli takımının 6 numarası bizde sağbek oynuyor. Elimiz de İsmail Çokçalış varken. Sol bekte oynayan "refakatçı" Iasmin Latovlevici asla ve asla bu takımın oyuncusu değil. Refakatçı dememin nedeni ise karşısında kim oynarsa oynasın sadece yanında koşuyor hiç bir müdahalesi yok, tabiri caiz ise yolgeçen hanı gibi o kanat. Jani Atasonov Makedonya U21 milli takımında oynuyor ama bizde oynayamıyor. Sedat Dursun olsa acaba ikinci goldeki stoper hatası olur muydu? Böyle bir sürü analiz yapılabilir.

Her şey bir yana yıllardır kazanmamız gereken hiçbir maçı kazanamıyoruz.

Ve bir türlü eşikten atlayamıyoruz..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur 4 yıl önce

Delidir ne yapsa yeridir
Cümlesini kullanmamak dileğiyle hayırlı olsun Bursasporumuza.
Seyircinin hem hocamıza hem de sporcularımıza sabırlı olmasını bekliyorum.
Sanki taraftar futbolcuları telaşa itiyor top ayaklarına gelmesin niye istiyor elimizdeki futbolcular bu hoca bu ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar sabır taraftarın yapması gereken en iyi şey sabır

Misafir Avatar
A. şahiner 4 yıl önce @Uğur

kulübümüze hayırlı olsun.

Beğenmedim! (0)