Türkiye üzerinde son kozlarını oynamak için planlar yapan Gladyo, önümüzdeki süreçte Şeytani planlarını hayata geçirmek için düğmeye basmış durumdadır. Bu bağlamda Devletin bir kanadını da bu plan doğrultusunda kullanmaktadır. Ama birkaç gün önce Gladyo’ya büyük bir darbe indirildi…

Büyük ve derin bir operasyonla geçtiğimiz günlerde yakalanan 48 adet suikast silahı hadisesi çok önemlidir...Türkiye'deki bir takım kanaat önderlerine önemli suikastlar planlayan Gladyo hücreleri var. Türkiye'de iç karışıklık isyan çıkartmak isteyenler hala aktif. Silahlar yakalandı lakin onları kullanacak olan karanlık kişiler hala aktif ve talimat beklemektedir. Önümüzdeki süreçte bu konuda çok dikkatli olmalıyız. Gladyo'nun Türkiye üzerinde başlatmak istediği ''Karanlık Savaş'ın kodları iyi çözülmelidir. Gelecek süreçte kulağıma bu hususlar ile alakalı bilgi kaynaklarımdan ilginç bilgiler geldi. Türkiye ve bölge için 2019 yılı çok sancılı geçecek. Bu hususu ne zamandır yazıyor ve söylüyorum. Gladyo'nun bu hücre evleri konusunda 2200 yıllık Kadim Türk Teşkilatı HEYET'de devrede artık. Çok yakında operasyonlar artacaktır.

Ayrıca Espiyonaj faaliyetlerinin artması önemlidir. Ayrıca Gladyo hücreleri sol örgüt hücre evleri değil, dini cemaat hücresi yapılanması içinde teşkilatlanmalarını yapmaktadır. Bu hususta iyi incelenmelidir. Türkiye'de sevilen ve sayılan kanaat önderlerinin bazılarına özellikle Suriye asıllı suikastçi kullanarak, toplumda Suriyeliler ile Türkler arasında bir iç savaş senaryosu düşünüyorlar. Bana gelen bilgiler, Suriyeli- Türk çatışmasını mezhepsel yönden de kaşımak için Gladyo'nun planlanan suikastlerin olması durumunda, Psikolojik Savaş yöntemlerini de basındaki ve siyasetteki adamları ile yapacakları yönündedir.

Özellikle Siyaset içindeki adamlarına dikkat edilmesi gerekir. Malum önümüzde yerel seçimler var ve bu seçimler öncesi ve sonrası oluşacak duruma göre Türkiye’de kaos planları için hazırlık yapmaktadırlar. Yazıya başlarken de dediğim gibi; Devlet'in bir kanadı şu an Gladyo'ya endeksli hareket etmektedir. Bu kanadı Devletin sinir uçları yıpranmadan kırmak elzemdir. Bunun için ise Siyasilerin değil, Devletin adamlarına çok ihtiyaç vardır. Asıl Liyakat da budur!

Gelecek süreçte 2019 bölge ve Türkiye için çok önemlidir. Bu hususun da içinde Gladyo’nun Türkiye üzerinde ki derin planları gelmektedir. Biz içimizdeki Gladyo artıklarından kurtulmadan tam manası ile güçlü olamayacağız. Bunun için gerekenin keskin ve tavizsiz bir şekilde halledilmesi gerekmektedir. Yoksa bu konuda zafiyet gösterenlerin de sonu Galdyo tarafından hazırlanan karanlık savaşta yok olmaktır…

Devletimiz eminim ki bu hususta düğmeye basacaktır. Son yapılan operasyon da zaten bunu göstermektedir. Gelecek süreç bizler için, bölge için çok ama çok önemlidir. Türkiye, tarihi mirası ve derin kökleri gereği güçler dengesinde her daim önemli konumda olmaya devam edecektir.

Ve son söz: “Türk Devleti'nin bölgedeki derin kökleri her daim diri ve güçlüdür... İşaret için tek yere bağlıdır..”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.