Türkiye içinde kurumlar dahil pek çok yeri bir ahtapot gibi saran Gladyo denen karanlık örgüt, Türkiye’de çok yakın dönemde 2019 yılı içinde büyük bir hamle planlamaktadır. Türkiye’deki iç dengeleri kökünden kazımak ve önemli tasfiyeleri yapmak için düğmeye basmış durumdalar. Suikastların ve iç savaş hamlelerinin olacağı, psikolojik savaşın hat safhalara çıkacağı zor bir girdap içine gireceğiz. Bu hususu bilmesi gerekenler zaten biliyor. Devletin sinir uçları Fetö’den sonra yeniden yapılanırken, bu yapılanmayı durdurmak ve milli, devletçi kişilerin makamlara gelmemesi için her şeyi yapmayı planlıyorlar.

İşte tam da bu zamanda 2200 yıllık kadim misyonun takipçileriyle Gladyo’nun sadık uşakları arasında çok çetin mücadeleler olacaktır. Her alanda bunu görmek mümkündür. Vatanına milletine sıkı sıkıya bağlı olan devletçi kişilerle uğraşan, Gladyo artıkları Türkiye’de yeni bir plan içindedirler. Bu plan sadece siyaset içinde değil, pek çok alanda kendini gösterecektir.

Türkiye Cumhuriyeti, pek çok alanda kendi stratejisini belirleme yoluna girerken, içeride Gladyocular/Natocular kendilerinin olmayan bu stratejilere artık tahammül edemiyor. Dolayısıyla başka başka yöntemlerle iktidarı kendi tekellerine almak için uğraşıyorlar. Bu konudaki hamlelerini, karşıt stratejilerle yok edemezsek maalesef sıkıntılar art arda gelebilecektir.

Son zamanlarda özellikle siyasette aşırı özgüven ve kibir hat safhalara ulaşmış durumdadır. Ben bunun da Gladyo’nun içerideki adamları vasıtasıyla diğer yakın kitleleri de bu yönde düşünce ve eylem içine sokarak, bir nevi psikolojik savaş yaptığını düşünüyorum… Şunu hiçbir zaman unutmamalıyız: “Devletleri yıkan tüm hataların altında, nice kibir ve gururun gafleti yatar” Dolayısıyla düşünen, sorgulayan, çevresinde küresel olayların gidişatı konusunda analiz yapabilen ve her daim şüphe içinde olayları büyük bir titizlikle inceleyen parlak beyinlere çok ihtiyacımız vardır…

Türkiye üzerinde son kozlarını oynamak için planlar yapan Gladyo, önümüzdeki süreçte Şeytani planlarını hayata geçirmek için düğmeye basmış durumdadır. Bu bağlamda Devletin bir kanadını da bu plan doğrultusunda kullanmaktadır. Bu kanat ise bir zamanlar devlet içinde üst kademeler de olan ama sonradan “Devletçi Kanat” tarafından tasfiye edilen kişilerden ulaşmaktadır. Bu kanadın Fetö gibi hala Türkiye’de dini bir cemaat kılıfı içinde destekçileri de vardır. Amaç, Türkiye’de siyasi dengeleri ve iç klikleri değiştirmek ve kökünden sarsmaktır. Bu bahsettiğim Gladyo’dan da destek alan kanadın hamisi de İngiltere ve Vatikan’dır. ABD ise bu kanada dolaylı olarak destek vermektedir. Birçok kişi bu bahsettiğim kanadı tahmin edecektir. Bu kişiler yeniden bir araya gelmeye çalışıyor. Kullanılmaya müsait olan bu kanada karşı, Devlet ve Millet olarak çok dikkat etmeliyiz. Bunların devlet içinde şu an ki bazı kişilerini de tasfiye etmek şarttır.

Ve son söz: "Önümüzdeki yakın dönemde 'tanzim, tasnif, tasfiye' üçlüsünü çokça göreceğiz.."   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yayın Denetim Kurulu 5 yıl önce

Sayın “ÖMER” adlı okuyucumuz. Öncelikle prensip ve saygıya dayalı olarak, belirli kurallar aşılmadığı sürece yazarlarımızın paylaşım içeriğine müdahale etmiyoruz. Bunu bilmenizi isteriz. Yorumunuz için teşekkür ederiz. Ancak giriş cümlenizi ciddi ve saygıya dayalı görmediğimiz için onay vermedik.. Yazıdaki bilgilerin kaynağı hakkında detay bilgi istiyorsanız, yazarımızla yüz yüze görüşmenizi dahi temin edebiliriz. Buna açığız.. Şayet sadece e’mail yoluyla görüşmek isterseniz AD-SOYAD ve E’MAİL adresinizi aşağıdaki iletişim adresimize göndermeniz kafidir. Yorumunuzu paylaşmadığımız için tekrar özür diler, bilvesile selam ve saygılar sunarız.
İletişim adresimiz;
info@bursaarena.com.tr