Evet, Emin Adanur liderliğindeki Bursaspor yönetim kurulu yoğun çaba sarf ederek ve 44 dosya sahibi kişi ve kurumla anlaşarak, Bursaspor’un kapalı olan transfer tahtasını geçen hafta açtılar.

Sadece tahtada olan ödemeler değil; elektrik, su, doğalgaz ve personelin geriye dönük alacakları gibi birçok borcu da ödediler. Kısa zamanda büyük işler yaparak camianın kafasındaki bazı ön yargıları ortadan kaldırdılar. Bunları yapan ve transfer konusunda önü açılan yönetim, gerek resmi siteden gerekse sosyal medya ve basın aracılığıyla yüksek bir sesle “GELİYORUZ…” sloganını söylemeye başladı.

Özellikle Bursaspor ile daha yakın ilişkisi olan taraftarlar “GELİYORUZ…” ile başlanan bu yeni yolda, uzun zamandır yaşamadığı heyecanı yaşamaya başladı.  

Tabi ki “GELİYORUZ…” diyebilmek için çok yoğun mesai ve büyük bir bütçe harcayan yönetimin de bu sözünü tutması için, önce iyi bir takım kurması gerekmektedir. 

Bunun için de Bursa Şehrinin yardımına ihtiyaçları var. Bunu da “AYAĞA KALK BURSA” diyerek dillendirdiler. 03.08.2021 - 10.03.2021 tarih arasında Şehrin takıma sahip çıkmasını istiyorlar. Evet, şehirde önceki yönetimlerden kaynaklı "Bursaspor’a artık yardım yapmam" havası var. Yardım yapmaya kalkanlara “Aba Altından Sopa” gösterenler var. Sırf kişisel problemlerden dolayı yardım etmeyen ancak etmek niyetinde olanları engelleyenler var. Ama unutmamalıyız ki bu şehir bizim, bu sevda bizim. 

Başka Bursa ve başka Bursaspor yok.

Ya bırakacağız can çekişerek ölmesini izleyeceğiz ya da ayağa kalkması için elinden tutacağız. Evet, damlaya damlaya göl olur ama Bursaspor'un gölü maalesef su tutamıyor ve her damla başka bir delikten dışarı sızıyor. Bu delikleri tıkamaya çalışan kim varsa biz onun yanında olmalı ve destek vermeliyiz. 

Görev sadece yönetim ve taraftarda olmamalı. Şehrin mülki amiri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, iş adamları, esnaflar hep birlikte ve mutlaka “AYAĞA KALK BURSA” demeli. 

Bugün tüm şehir hep bir ağızdan “AYAĞA KALK BURSA” diye bağırmazsak, yarın çok geç olacaktır…
       
   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.