Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lefkoşa Türk Belediyesi, Filistin halkı ile dayanışma kararı aldı

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2025 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2025 23:48
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Lefkoşa Türk Belediyesi, Filistin halkı ile dayanışma kararı aldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Lefkoşa Türk Belediyesi "Filistin Halkıyla Dayanışma" başlıklı önergeyi kabul etti.

Lefkoşa Türk Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Harmancı'nın çağrısıyla yapılan Belediye Meclis toplantısında "Filistin Halkıyla Dayanışma" başlıklı önerge oylandı.

Önerge, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Açıklamada, önerge ile Lefkoşa halkı ile haklı bir varoluş mücadelesi veren Filistin halkı arasında bir dayanışma köprüsü kurulmasının hedeflendiği, dünyanın gözü önünde Gazze'de yaşanan vahşetle ilgili hissedilen öfke ve üzüntünün dile getirildiği aktarıldı.

Açıklamada ayrıca "Filistin Halkıyla Dayanışma" başlıklı önerge ile ilgili alınan karar ve detayların çarşamba günü Belediye Başkanı Harmancı ve belediye meclis üyelerinin katılacağı bir basın toplantısı aracılığıyla kamuoyuna duyurulacağı kaydedildi.

AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.