"İstanbul Oyuncak Fuarı - 2019" Açılıyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

‘İstanbul Oyuncak Fuarı’ bir kez daha 26 Şubat - 1 Mart 2019 tarihleri arasında sektör paydaşlarını aynı çatı altında buluşturacak.

Büyükçekmece’de yer alan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde Salon 12 ’de 10.000 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek. Fuar sayesinde hediyelik eşya perakendecileri, büro ve okul tipi kırtasiyeciler, kreş ve anaokulu yöneticileri, eğitim kurumları, zincir market, eğlence merkezi ile elektronik satış mağazaları yetkilileri bir araya gelecek. Aksiyon ve karakter oyuncakları, oyun hamuru, puzzle, kart oyunları, plastik, metal ve ahşap oyuncaklar, uzaktan kumandalı robotlar, peluşlar, zekâ oyuncakları, çantalar ve son teknoloji ürünler ziyaretçilere sunulacak.

1 Mart’a kadar ziyaret edilebilecek fuar için TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Ulusoy, “Yaptığımız çalışmalarla fuarın kapılarını dünyaya açtık. Bu yüzden fuarın çok verimli geçmesini bekliyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.