Divan İstanbul Yeşil Anahtar ödülüne layık görüldü

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Divan İstanbul, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından Yeşil Anahtar ile ödüllendirildi.

2020 yılında listeye giren 84 otelden biri olmaya hak kazanan Divan İstanbul, çevre alanında yürüttüğü çalışmalar sonucunda ödüle layık görüldü.

Divan İstanbul, çevrenin korunması yönündeki girişimleri ödüllendirerek destekleyen, iklim değişikliğinin önlenmesi ve sürdürülebilir turizme katkıda bulunmayı amaçlayan uluslararası bir eko- etiket ve Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın programlarından biri olan Yeşil Anahtar Ödülü’nün sahibi oldu.

Uluslararası alanda 65 ülkede uygulanan, Türkiye’de ise Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından otellere verilen Yeşil Anahtar Ödülü, “Çevrenin Korunması”, “Ekonomik Yönetim”, “Pazarlamada Avantaj sağlaması”, “Turizmi Güçlendirmesi”, “Eğitim”, “Bilinçlendirme” ve “Tanınabilirlilik” gibi kriterlere sahip otellere veriliyor.


Hibya Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.