Seçimden önce başkan adayları sürekli “40-45 milyon TL ile transfer tahtası açılır” diyorlardı.

Ama tahmin edilen rakamın gerçekte 70-75 milyon TL olması beklenirken, aslında bu rakamlar buz dağının görünen kısmıymış. Buz dağının görünmeyen kısmı ile birlikte toplam miktarın yaklaşık 140-150 milyon TL’yi bulabileceği söyleniyor.

Ortada 44 dosya var bazıları kişi bazıları kurum 20.06.2021 tarihinde Emin Adanur’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugüne kadar 12 kişi/kurum ile anlaşıldığı geriye 32 dosya kaldığını beyan etti.

06.06.2021 – 20.06.2021 Tarihleri arasında 12 dosya çözüme kavuşturuldu. Ama öyle zor ki 44 dosyanın 43’ü tamam dese biri hayır dese transfer tahtası açılamıyor.

Başkan vekili Emin Adanur’un TV programında “Ne pahasına olursa olsun kaç milyon TL olursa olsun o tahta açılacak” açıklamasının, bazı kişi ya da kurumlar tarafından koz olarak kullanılmaya başlandığı aşikâr. Alacakları ve faizleri konusunda geri adım atmadıklarını okuyor ya da duyuyoruz. Haklı olarak haklarını istiyorlar. Çünkü daha önceki dönemlerde transfer tahtasının açılması için kendileri ile görüşülmüş ödeme sözü verilmiş ve imza alınmış. Fakat ondan sonra bir daha da ne aranmış nede aramalarına karşılık bulamamışlar. Hal böyle iken maalesef Bursaspor’a güvenleri kalmamış.

Buradan anlaşılan sportif ve finansal anlamda başarılı olamayan yönetimler Bursaspor adını ve itibarını da lekelemiş durumdalar.

Yeni yönetimin 19.06.2021 tarihinde kurulduğunu ilan ettiği “Yolsuzluk Komisyonu” Bursaspor tarihinde bir ilke imza atarak kim ne yapmış ya da yapmamış onu ortaya çıkararak deklare edeceği günü dört gözle bekliyoruz.

Az çok kimin ne yapmadığını zaten herkes biliyor. Önemli olan Bursaspor’un parası ile kimlerin neler yaptığını ortaya çıkarmak. Belki de bu tarihimizde bir milat olacak. Yeniden temiz bir sayfa açılacak Bursaspor’un tarihinde…

Yolsuzluk Komisyonunda olanların Bursaspor menfaatleri doğrultusunda korkusuzca araştırma yapacağına güveniyoruz. 

Önce taraftar dernekleri daha sonra da tüm Bursa bu Komisyonu destekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.