Güzel bir hafta sonu, hava sıcaklığı mevsim ortalamasının üstünde, gündüz ailesi ile vakit geçiren abiler, ablalar, kardeşler, babalar hatta bazı ailelerin tamamı atkısını alıp aksam 19.00’daki maç için Timsah Arena'nın yolunu tuttu. Bu sezon iç sahada oynanan en kalabalık olan maç oldu dün akşam.

Küskünler, kırgınlar hatta tövbe edenler bile gelmişlerdi. Çünkü üç haftadır zorlu maçlardan galip ayrılan bir Bursaspor vardı. “Ezeli Rakip” ama “Ebedi Dost” olarak lanse edilen Eskişehirspor’u konuk etti. Ekonomik kriz içerisinde, kadrosundaki üst seviye futbolcuların gittiği, bir tek yabancı futbolcusu olmayan Eskişehirspor’du rakip.

İşte o küçümsediğimiz gencecik çocuklar, kümede kalacaklarına inandıkları için şampiyon olacaklarına inanmayan Bursasporlu futbolculara nasıl mücadele edilmesi gerektiğini gösterircesine oynadılar. Yetenekleri sınırlıydı ama inançları tamdı.

Bursasporlu oyuncular daha maç başlamadan kafalarında maçı kazandıkları için sahada koşmaya gerek duymadılar ki ortada ne oyun vardı nede sonuç. Maçın sahada kazanılacağını unutmuş gibiydiler. Bursaspor formasına ve armasına yakışmayacak kadar kötü oynadılar.

Taraftar da maç sonunda bazı oyunculara tepki gösterdi. Ama transfer sezonu son bulduğuna göre eldeki kadro bu ve sezon sonuna kadar bu oyuncu gurubu ile devam edilecek.

Hedefe ulaşmak için “Köprüyü geçene kadar hepsi dayı olacak” bizim için..

Mutlaka eleştiri olacak ama hakaret edilmeden olmalıdır.

Eleştiri ve tepkiden söz ederken Güney Kalede (Teksas Tribünü) olan ve rakip oyuncuya çakmak, para gibi yabancı madde atan kendini bilmez taraftarı da anmadan geçmeyelim.

Bundan sonraki iç saha maçında yine potansiyel rakibin olan ve iyi bir performans yakalayan Adana Demirspor ile oynayacağız. Şimdi bize karşı zaten “Öküz altında buza arayan” TFF ve Organları saha kapama cezası verse, bu kritik maçta taraftar desteği de olmasa ve puan kaybı da yaşasak, kına yakacak mısınız?  Bursaspor taraftarı mısın?  Yoksa düşman mısın? Önce ona karar vermemiz gerekmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.