Bursaspor yönetiminin son zamanlarda özellikle alt yapıdan yetişmiş “İşte bu” dediğimiz birçok genç futbolcusuna tavrı, malesef  Ehh! Pis! Kaka! tarzında.

Dünyanın neresine gidersek gidelim elindeki futbolcuyu parlatmak isteyen, değerini arttırmak isteyen futbol kulüpleri ile karşı karşıya kalırsınız. Ama özellikle Bursaspor’umuzda futbol aklından noksan kişilerin futbolu yönetmeye çalıştığından dolayı, değerlerimiz dediğimiz gençlerimizi değersizleştirdik. Sorunlu futbolcu ilan ettik, kadro dışı bıraktık ve genelde de alacakları olduğu için karşılıksız gitmelerine göz yumduk.

Bursalılar haricinde neredeyse tüm Türkiye’nin ilgisini çeken alt yapımız takdir topladı, alkış aldı, taraflı tarafsız birçok kişi gençlerimizin oynadığı dönemlerde maçlarımızı izlediler. Bursaspor alt yapısının marka değeri arttı.

Sonra ne oldu 17 lüzumsuz transfer yapıldı. Menajerlere çuvalla paralar ödendi. Ortaya TFF 1. Ligde düşme potasında olan bir futbol takımı çıkarıldı.

3-4 sezondur alt yapısından çıkan kaleciler ile çok iyi bir şekilde idare edilirken “Bir kaleciyi herkes ister Bursaspor alır” diyerek reklamını yaptıkları ve bir dünya para verdikleri kalecinin verdiği kaçıncı maçı izledik. Ama bunu sadece taraftar gördü ve dillendirdi.

Sonuçta ne oldu?

Mevcut yönetim kendisi haricindeki Teknik Direktörlere, Yardımcılarına, Futbolcularına, Doktoruna, Gazetecisine “Ehh! Pis! Kaka!” dedi. Hatta Türkiye’nin takdirini almış en büyük taraftar grubuna “Teksas İstifa” diye bağırılırken alkış tuttu.

Kendilerini “Sütten Çıkmış Ak Kaşık” gördüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.