Bursaspor camiasında yeni bir oluşum çıktı ortaya…

Çıkış nedenleri aslında yılların özlemi; hiçbir tribün gurubuna dâhil olmayan, oy kullanırken hiçbir etki altında kalmayan, sadece Bursaspor için uğraşan, sosyal medyada aktif birçok değerli insanın bir aya gelmesiyle ilk adımları atılan bir oluşum “BURKÜP (Bursaspor Kongre Üyeleri Platformu)

Oluşumlarını sosyal medyada yaptıkları bir bildiri ile duyurdular. Yapılan açıklama şöyle;

"BURKÜP (Bursaspor Kongre Üyeleri Platformu)

Bursaspor kurulduğundan beri aidiyet duygusuyla bağlı kalıp ebediyete göçmüş büyüklerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, günümüzde halen bu aidiyetle yaşayan cefakâr taraftarımızın önünde saygıyla eğiliyoruz.

Hepimizin bildiği üzere, Bursaspor sevgisi, kazanılacak başarılara endeksli, kupalara bağlı, menfaat içeren bir sevgi değildir, asla da olmayacaktır.

Şehrini seven, şehrinin en büyük değerinin kıymetini bilen insanların çıkarsız bağlılığıdır. Bu bağ, Anadolu'nun şerefinden gelen tertemiz bir bağdır ve asla kopmayacaktır.

Biz Bursaspor sevdalısı kongre üyeleri olarak, Bursaspor için neler yapabiliriz, kulübümüze nasıl katkı sağlayabiliriz diye her zaman düşünen insanlar olarak bir araya geldik.

Geçmişte ve gelecekte kulüp yönetimlerinin emrinde olmayan ve olmayacak insanlar olarak, Bursaspor'umuzun menfaatlerini gözetecek bir oluşumun içerisinde olmaya karar verdik.

Bu platform; herhangi bir tribüne bağlı olmayan, herhangi bir yönetici ya da başkanla göbek bağı olmayan, toplumun her kesiminden kongre üyelerini bir araya getirerek, siyasetten uzak, maddi politikalardan uzak bir yaklaşımla, tek derdi Bursaspor menfaatlerini gözetmek, kollamak olan, dışarıdan bir gözle denetleyen, eleştiren bir topluluk olma amacıyla, manevi bir güç birliği yapmış bir platformdur.

Bilinmesini isteriz ki algı oyunlarıyla sistematik olarak yürütülen tüm art niyetli yaklaşımları tespit etmeye, ifşa etmeye ve karşı durmaya yönelik ciddi bir niyet içerisindeyiz. Hem dışarıdan hem de içeriden Bursaspor'a gelebilecek her türlü zararı fark edebilmek ve duyulmasını sağlamak temel prensiplerimizden olacaktır.

Sosyal medyanın etkin gücünü, Bursaspor düşmanlarına karşı kullanmak adına bizleri takip etmenizi, hür iradenizle söylevlerimizi değerlendirerek gücümüze güç katmaya davet ediyoruz.

Ne siyasi anlamda ne de yönetimsel anlamda bir çıkarımızın olmadığını, zaman içerisinde yapacağımız projelerle herkes görecektir. Günümüzün rant ilişkileri içerisinde bizler, tüm rantın kulüp bünyesinde kalması için çaba harcayacağız.

Zaman, tanışmamıza vesile olacak; umarız iyi tanışırız.

Hayırlara vesile olması dileğiyle..." 

Benim de içinde olduğum bu oluşumun, Bursa şehrine ve Bursaspor’a hayırlı olmasını dilerim. Umarım yapacağı örnek projelerle BURKÜP adı ileride çok fazla duyulacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.