Vakıfköy'ün çocukları yıldız gibi parlamaya başladılar.

Bursaspor 5. haftada karşılaştığı Balıkesir karşısında Vakıfköy patentli Ali Akman (2) ve Batuhan Kör’ün ayağından gelen gollerle 3-1 galip gelmeyi başardı.

Geçen sezonda kadroda olan ancak teknik direktör tercihlerine takılan Ali Akman, bu sezon 5 maçta 4 gol 1 asist yaparak 5 gole direk katkıda bulundu. İster istemez aklımıza geçen sene maçlarda Ali Akman tercih edilseydi, acaba şimdi nerde olurduk soru gelmiyor değil. Tabi şu an bu kadar fazla övgü yapmamız Ali için de zarar olabilir.

Sadece bir futbolcu üzerine durmak, diğer genç kardeşlerimizin de hakkını yemek olacaktır. Özellikle bu son maçta takımdaki her oyuncu elinden geleni fazlasıyla yaptı. Özellikler alt yapıdan gelen genç kardeşlerimiz.

Hatta alt yapı o kadar çok çalıştı ki son dakikalarda gelen 2. golün atılmasına, top toplayıcı kardeşimizde yardımcı oldu. Taca çıkan topu İsmail Çokçalış’a o kadar hızlı verdi ki kimse bir şey anlamadan taç atışından bulunan pozisyon golle tamamlandı. Bu golün yüzde 25’i kesinlikle kenarda top toplayıcılık yapan ve alt yapımızın genç yaş guruplarında futbol oynayan Gökhan Özçelik’e aittir.

Alt yapı sadece Futbol Akademisi olarak değil bütün eğitimlerin alındığı bir eğitim ocağı olarak bilinmeli ve bu şekilde eğitim vermelidir.

Göründüğü gibi Bursaspor Futbol Akademisi sadece topa nasıl vurulur öğretmiyor. Armaya sahip çıkmayı da öğretiyor.

Genç kardeşlerimize sahip çıkmalıyız ve destek olmalıyız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.