Bursaspor yönetimi resmi siteden yaptığı açıklamada transfer tahtasının açıldığını bildirdi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Bursaspor'un büyüklüğü değişmez ana fikriyle çıktığımız bu yolda, uzun uğraşlar sonucunda, gerekli tüm işlemleri tamamlayarak transfer yapmamıza engel durumlar ortadan kaldırılmıştır. Bu meşakkatli süreçte her daim yanımızda olan, değerli şehrimizin önde gelenlerine, camiamızın tüm paydaşlarına ve Bursaspor sevdalılarına sabrı ve anlayışı için minnettarız. Büyük Bursaspor camiası olarak 'Yeniden Zirveye' yürüyüşünde birlikte başaracağımıza dair kararlılığımız daim olacaktır.”

Uzun zamandır beklenen bu müjdeli haberden sonra tüm gözler takıma yapılacak takviyelere çevrildi.

Birçok isim ortaya atıldı.

Hatta 4-5 futbolcunun bir süredir Özlüce tesislerinde idman yaptığı ve resmi imzaların atıldıktan sonra ilk maça çıkabilecek şekilde hazır oldukları bile söylentiler arasında.

Bunu zamanla göreceğiz.

Ama daha önceki yazımda da belirtiğim gibi, gelecek ve takımdaki gençlere "abilik" yapacak olan futbolcuların, futbol kaliteleri yanında karakterleri ve yol gösterici özellikleri mutlaka üst seviyede olmalıdır. Böyle olursa genç futbolcularımız gerçekten iyi bir gelişim sergileyecek ve uzun süre adlarından bahsedebileceklerdir.

Zaman zaman eleştirdiğimiz Başkan Mesut Mestan ve Yönetimini de bu süreçte yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etmek gerekir. Birçok futbolcu, menajer, avukat, kulüp ve kamu daireleri ile görüştüler, bir şekilde anlaşma zemini sağladılar. Kolay iş değil.

Bu seneki sloganımızla seslenelim; “Yeniden Zirveye” Bursaspor…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.