Uzun Bir süre sonra dış sahada da kazandı Bursaspor

Atalarımızın dediği gibi “Eğri oturup doğru konuşmak” gerekirse şanslıydık.

İstanbulspor’un baskılı oynağı ve 31. Dakikada penaltı kazandığı maçta kaleci Çağlar’ın kurtarışı ile işler değişti.

Bursaspor, İstanbulspor karşılaşması: Timsahlar 2 - 1 galip geldi39. dakikada rakip takımdan Wellington ‘un kendi kalesine attığı golle Bursaspor devre arasına 1-0 önde girdi. Bu arada 40. Dakikada rakip 10 kişi kaldı.

Futbol şansı bu hafta Bursaspor forması giymişti sanki…

50. dakikada Recep Aydın Bursaspor adına maçı 2-0 yapan golü attı. 90+4 de rakibin golü ile maç 2-1 Bursaspor’un lehine tamamlandı.

Tamam; dış sahada alınan 3 puan bu ligde altın değerinde ama 10 kişi kalmış rakibe baskı kuramamamız, topu rakibe bırakmamız adeta 'gelin bize gol atın 'dercesine oyun oynayışımız biraz kafalarını karıştırdı.

Yalçın Koşukavak Basın Mensuplarının Sorularını YanıtladıDaha önceki haftalarda enerjisinden bahsettiğimiz ve övdüğümüz Yalçın Hoca’nın da son haftalarda formsuz olduğu gözlerden kaçmıyor. Kadro çalışmaları ve tercihleri eleştirilmeye başlandı.

Eleştiri tabii ki olacak ama daha önceki yıllarda olduğu gibi yoluna taş koyarak değil, yapıcı eleştiriler olmalıdır.

Ama Bursaspor’un hedefleri ve camianın büyüklüğü sanki biraz Yalçın Hoca’yı strese sokmuş gibi.

Puan tablosuna bakıldığında bu ligde bırakın 1 puanın fazladan atılan 1 golün bile önemi çok ama çok fazla. O yüzden fırsat bulduğunda kesinlikle atabildiğin kadar gol atacaksın.

Çünkü bu lig her şeye gebe.. Neyin ne olacağı belli değil...

TFF 1. Lig 9. Hafta: İstanbulspor – Bursaspor

(fotoğraflar: Bursaspor Kulübü)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.