Hepimizin bildiği bir Atasözümüz vardır; “Düğünden sonra gelen kınayı…...yak

Evet, Bursaspor mevcut yönetimi son 5-6 sezondur yaşanan süreci devam ettirdi ve iş işten geçtikten sonra Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve sözde sportif direktör görevinde bulunan Selçuk Erdoğan ile yollarını ayırdı.

Pandemi sürecinde futbola verilen arayı yine yatarak değerlendiren Bursaspor, ilk maçta 11 haftada 1 galibiyet alabilen rakibi karşısında adeta sahada gezdi. Bu durumun en büyük sorumlusu İbrahim Hoca gerçekten çok ama çok kötü tercihlerle ilk 11'i çıkardı. Bu tercihlere bir de futbolcuların kötü performansı eklenenince sonuç kaçınılmaz oldu.

Camianın ortak görüşü kalan 5 maçta ilk 2 şansının bittiği yönünde.

Keçiörengücü karşısındaki oyuna bakıldığında ilk 6 bile zor gözüküyor. Bu performans ile play-off'a bile katılamayız. Katılsak bile başarılı olmamız gerçekten zor gözüküyor.

Yeni gelecek hoca tercihi çok önemli ama camiadan birinin olması ve olayı sahiplenmesi daha önemli.

Geçmiş yıllarda bunu tecrübe ettik. En acı tecrübede alt lige düştüğümüz geçen sezon yaşandı. Piyasada olan tanınmış teknik direktörler 5 haftada alacağı paraya bakacaktır. Sezon sonu Bursaspor’un hangi durumda olduğu çok da umurlarında olmuyor. IBAN verip gidiyorlar.  

Para yatırılmayı bekleyen IBAN sahipleri Bursaspor’un kapısında sıra bekliyor. Bir de süper lig hayali de olmaz ise zaten vay halimize vay… İşte o zaman icra memurları kapımızda bekleyebilir.

Resmi olarak bilmesek de dönen fısıltılardan bildiğimiz, duyduğumuz Bursaspor bir sezon daha TFF 1.Lig’de devam ederse ekonomik olarak kapıya kilidi vurur.

Hiç istemesek de durum bu şekilde.

Tarihimizin en kritik 5 + 3 (playoff) maç bizi bekliyor…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.